UUTTA KOTONA: MARTINEX

Postaus toteutettu yhteistyössä Martinexin kanssa

martinexornamentti3

Onko suomalainen Martinex teille tuttu? Jos ei niin kerrottakoon, että Martinex on yritys joka suunnittelee, valmistaa ja myy lahja -ja taloustavaroita sekä tekstiilejä ja leikkikaluja. Yritys haluaa panostaa laatuun ja kotimaisuuteen: suurin osa tuotteista suunnitellaankin Martinexin omalla Design-osastolla. Pitkän historian omaava yritys toimii nykyään myös kansainvälisesti, ja Suomen lisäksi vientiä on yhteensä yli 50 maahan ympäri maailmaa – melkoisen hienoa jos minulta kysytään!

Uuden kotimme kunniaksi sain Martinexilta kattavan paketin heidän Ornamentti -sarjaansa. Pehmeät puuvillaiset pussilakanat ja ajattomat kahvimukit ovat nousseet omiksi suosikeikseni. Harmaan ja valkoisen yhdistelmä se vaan toimii kaikessa! Ornamentti sarjaa löytyy myös muissa väreissä.

Itse pidän sisustuksessa ja kodintavarassa hillityistä väreistä, ajattomuudesta ja yhteensopivuudesta. En esimerkiksi kestä jos kaapit pursuilevat eri parisia kippoja ja kuppoja, joita ei voi kauniisti yhdistellä keskenään. Martinexin valikoimista löytyykin kuvissa näkyvän Ornamentti -sarjan lisäksi monia muita ihanan raikkaita, mutta samalla klassisia kuoseja, joita on helppo yhdistellä toistensa kanssa.

itsetehtyhummus4martinex1martinexornamentti7martineornamentti6.jpg

Ps. Yritys on hiljattain avannut verkkokaupan, ja yhteistyön tiimoilta saankin tarjota teille -20% alekoodin Martinex verkkokauppaan. Koodi SIIRI20 on voimassa 9.4.2017 asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s