TURISTINA DUBAISSA

dubai7

Lomalta paluusta on jo viikko: juuri sopiva aika jotta punoitus ja hieman palanut iho on ehtinyt muuttua päivetykseksi.

Olimme Dubaissa yhteensä 5 kokonaista päivää. Mitä loman pituuteen tulee niin sanottakoon, että olisin voinut jäädä pidemmäksikin aikaa, mutta jo tuossa ajassa ehdimme nähdä ja tehdä hurjan paljon. Kiertelimme vanhoissa Soukeissa, vietimme päivän Wild Wadi -vesipuistossa, ajoimme vajaa tunnin matkan Abu Dabiin, ihastelimme Sheik Zayedin moskejaa, voimme pahoin aavikolla, ihmettelimme hulppeita ostoskeskuksia, otimme aurinkoa Marina Beachilla, pyörähdimme The Outlet Villagessa ja mitähän vielä? Ennen kaikkea nauroimme ja nautimme toistemme seurasta.

Jenni ja hänen poikaystävänsä ovat asuneet Dubaissa viime syksystä lähtien, ja toistelin jo reissussa monen monta kertaa miten kiitollinen olin heidän opastuksestaan, neuvoistaan ja seurastaan tällä itselleni vieraalla maaperällä. Etenkin liikkuminen paikasta toiseen helpottui huomattavasti – kirsikkana kakun päällä sain vapaasti hoilottaa automatkat Ed Sheeranin uusia biisejä,hah. Poikaystävämme tapasivat tällä reissulla toisensa ensimmäistä kertaa, mutta käyttäytyivät jo kuin vanhat kaverukset. Meillä oli kyllä ihan huikea porukka!

Sekä meno-että paluulentomme ajoittuivat yöhön ja nuo vajavaiset yöt vietimme Jennin luona. Muuten yövyimme Premier Inn Ibn Battutalla, jota voin suositella lämmöllä. Sijanti ei ehkä ole ideaalein mikäli liikkuu omatoimisesti (me siis liikuimme lähes poikkeuksetta Jennin autolla), mutta aivan vastapäätä on kuitenkin metro ja taksilla matkustaminen on Dubaissa edullista. Palvelu oli erinomaista, uima-allas hyvä, kuntosalillakin sai treenin aikaiseksi, vieressä (tai oikeastaan kiinni hotellissa) oli Ibn Battuta -ostoskeskus (josta löytää ihan kaiken tarvitsemansa), huoneet olivat tilavia ja viihtyisiä. Hinta-laatusuhde ehdottomasti kohdillaan.

Mitä tulee Dubaihin kaupunkina, oli se ehdottomasti yksi siisteimmistä, turvallisimmista (jos ei oteta huomioon täysin päätöntä liikennettä…) ja huomaavaisimmista paikoista missä olen ikinä ollut. Toki joukkoon mahtui myös muutama ei niin miellyttävä hetki, mutta niistä ehkä lisää myöhemmin.

dubai2dubai1dubai5dubai6

Wearing

Dress/Hallhuber

Bag/Mulberry

Sunglasses/Céline

Pictures of me Jenni Ukkonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s