5 X HELMIKUUN PARHAAT

ruissalo4

Tapahtuma: muutto! Ihan ehdottomasti. Vaikka ajoittain on ärsyttänyt, hermostuttanut ja vähän jopa itkettänyt kaikki muuttoon liittyvä niin usean kuukauden väliaikaisuuden päättyminen on myös tuonut rauhaa. Vielä kun saadaan uusi sohva (6 viikon toimitusajasta on kohta jo 5 taputeltu!) ja tauluja seinille niin kehtaa kutsua vieraita.

Treeni: juokseminen. Uuden kotimme sijainnista johtuen salilla käyminen on ollut pientä kikkailua koko helmikuun ajan, joten olen löytänyt itseni pitkästä aikaa juoksemisen parista. Aurinkoinen sää, ihanat maisemat ja juokseminen = parasta!

ruissalo2ruissalo8

Kuulokkeista: Yle Puhe! Musiikkia kuuntelen enää vain salilla. Yle Puhe on laajentanut maailmaani, mistä kaikesta olenkaan sitä kuunnellessani oppinut (kuulin muun muassa Tor-verkosta ensimmäistä kertaa elämässäni)! Joka päivä kerron kotona innoissani kuuntelemistani ohjelmista ja viittaan vähän väliä johonkin mistä kuulin Tiedeykkösessä tai Aktissa. Getting old.

Kirja: Jenni Sarras – Tavarataidot. KonMaria en ole edes lukenut, mutta Tavarataidot oli mielestäni järkevä, käytännönläheinen ja innostava opus. Itse en ole tavaraan kiintyjä ja ulkomailla asuminen sekä useat muutot ovat koulineet minusta melko vähällä omaisuudella pärjäävän yksilön. Siltikin sain kirjasta hurjasti hyviä työkaluja (ja argumentteja) omaisuuden karsimiseen ja ennen kaikkea hallitsemiseen. Paljastus: en ole ikinä käyttänyt häkkivarastoa tai kellarikomeroa tavaran säilyttämiseen. Olen ollut sitä mieltä, että jos jokin ei mahdu asuntoon on se turhaa. Tässä asiassa olen tämän muuton myötä hieman pehmennyt, esimerkiksi matkalaukkua on ihan ok säilyttää varastossa silloin kun sitä ei tarvitse.

ruissalo7ruissalo5

Tv-sarja: Quanticon 2 kausi. Viime vuonna suorastaan ahmittiin Quanticon ensimmäinen kausi ja harmiteltiin kun tämä toinen kausi löytyi vain Ruutu+ -palvelusta. Muuton jälkeen satsattiin se muutama euro, jotta pääsimme jännittämään FBI:n uusimpia käänteitä. Olen muuten kova rikos -ja jännityssarjojen fani: CSI, 24, Blindspot, Designated Survivor. Mitä enemmän salaliittoja, sen parempi.

+ Random: TISKIKONE!!! Halleluja. Kun on elänyt pitkään ilman tiskikonetta tuntuu moinen melkoiselta luksukselta.

Pictures by Riikka Lilja-Niemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s