TÄMÄN TALVEN SUOSIKKITAKKI

dixicoat9

Niinhän siinä aina käy: löydät sellaista mitä et etsi. Vaatekaappini ei tosiaan olisi tarvinnut enää yhtään villakangastakkia, joten tottakai menin ja tein loistavan villakangastakki löydön Stockmannin alennusmyynneistä. Järjellä ajateltuna täysin turha ostos, mutta minua ei kuitenkaan kaduta. Miksi ? Koska viime viikkojen aikana tämä vihreä ihanuus on löytynyt päältäni lähes poikkeuksetta ovesta ulos astuessani. Se on nimittäin kaikkea mitä talvitakilta sopii odottaa: hyvin istuva, sopivan rento, kevyt, lämmin ja sen alle mahtuu riittävästi neuleita. Takki on suomalaisen Dixi Coatin mallistoa – brändi oli minulle täysin uusi tuttavuus, mutta ehdottomasti tutustun heidän mallistoonsa myös seuraavan kerran kun tyylikäs takki on hakusessa.

Villakangastakin sijaan musta, simppeli toppatakki tulisi tarpeeseen. Nykyinen on kursittu kasaan jo useamman kerran, ja sitä kehtaa käyttää lähinnä pikaisella ruokakauppakäynnillä tai salille mennessä. Tuo takki on itseasiassa ostettu silloin kun olin vielä lukiossa, eli noin 7 vuotta sitten – jestas miten aika rientää. Mutta ainakin se on ollut hintansa (joka oli aikoinaan 50 euroa) arvoinen!

dixicoat11dixicoat8dixicoat5dixicoat10

Wearing 

Coat/Dixi Coat

Hat & scarf/Zara

Knit/By Malene Birger

Jeans/Levis

Boots/Nilson

Pictures by Riikka Lilja-Niemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s