MUUTTOLAATIKOIDEN KESKELLÄ

siirisaarela3

Terveisiä pahvilaatikoiden keskeltä – ja samalla täältä meidän uudesta kodista, uudesta kaupungista.

Muutosta on jo viikko ja kaikki on vielä täysin kesken. Osa laatikoista purkamatta, yli puolet huonekaluista saapumatta (tai jopa tilaamatta) ja seinät ammottavat tyhjyyttään, sillä en oikeen osaa enää päättää millaisia tauluja niille haluaisin. Mitä tänne uuteen kotiin ihan oikeasti haluan, mitä olen vain nähnyt kaikkialla niin paljon että luulen haluavani? Kaksi asiaa jotka ovat menneet päässäni aivan sekaisin tässä muuttohässäkässä. Tai ei siitä muuttoa voi syyttää, vaan kaikkea sitä informaatiota joita silmilleni joka päivä syötetään. Instagram, Facebook, blogit, lehdet, mainokset. Sellainen light box mihin saa vaihdettua  mieleisensä tekstin on tosi kivan näköinen, mutta ehkä minulle riittää että saan ihailla sitä Pinterest kuvissa ja Facebookin sisustusryhmässä.

Ensimmäistä kertaa elämässäni olen innoissani laittamassa kotia: tähän asti kotini on vuokrattu joko valmiiksi kalustettuna (ulkomailla) tai sitten olen kokenut ne niin väliaikaiseksi, että jopa ruokapöytä tuntuu liioittelulta. Onneksi  kahvin voi aina juoda vaikka lattialla istuen. Enemmän tavaraa, enemmän pakattavaa. Ei tämäkään mikään loppuelämän asunto ole, mutta laita nyt hyvä nainen ne taulut seinälle kun kuitenkin haluat.

siirisaarela2siirisaarela4siirisaarela1

Pictures by Riikka Lilja-Niemi

2 kommenttia artikkeliin ”MUUTTOLAATIKOIDEN KESKELLÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s