POP OF YELLOW

zaracoat10.jpg

Tiedättekö sen vaatekappaleen joka piristää päivääsi niin paljon, että haluaisit olla se päälläsi ihan kokoajan? Sen joka kaupassa suorastaan hyppää silmillesi? Sen joka tekee kerta heitolla koko vaatekaapistasi houkuttelevamman? Sen joka nyt vaan sopii kaikkeen ja kaiken kanssa. Sen josta olette haaveilleet jo pitkään, muttette ole ihan tosissanne edes etsineet koska ette uskoneet löytävänne? Minä ainakin tiedän.

Jo hyvän aikaa olen ihaillut Chiara Ferragnin instafeedillä tiuhaan tahtiin vilahtelevaa Mr&Mrs Italyn vihreää parkaa, jonka kruunaa pinkki, muhkea karvakaulus. Itselläni ei ole tällä hetkellä varaa ihan noin tyyriiseen takkiin (tai siis en halua laittaa takkiin juuri nyt niin paljon rahaa), enkä myöskään suoranaisesti nähnyt itseäni kävelemässä ympäriinsä neonpinkissä. Jokin siinä maastonvihreän ja kirkkaan värin yhdistelmässä kuitenkin kiehtoi ja suuresti. Ajatus parkatakista värikkäällä kauluksella iskostui mieleeni, mutten tuntunut moisia missään liikkeissä näkevän.

Alennusmyynneissä en ole pahemmin aikaani kuluttanut (sillä en niistä juurikaan välitä, minkä lisäksi haluan tänä vuonna olla entistä kriittisempi kulutukseni suhteen), mutta sen ainoan kerran kun pyörähdin Zarassa varasti tämä keltainen karvakaulus heti huomioni. Mieleeni tuli välittömästi tuo Chiaran päällä näkemäni takki, minkä lisäksi keltainen tuntui huomattavasti enemmän omalta väriltä verrattuna pinkkiin. Kaiken lisäksi sekä karvan että paksumman vuoren (sekin keltainen, tottakai) saa halutessaan pois, joten hieman hullusta väripilkusta saa käden käänteessä keveän, klassisen välikausitakin.

zaracoat9zaracoat2zaracoat8zaracoat5zaracoat4

Wearing 

Coat/Zara

Knit & beanie /COS

Jeans/Vero Moda

Bag/Mulberry

Watch/Daniel Wellington

Pictures by Riikka Lilja-Niemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s