SHORT HAIR, DON’T CARE

dsc_9524

Vuoden viimeisiä päiviä viedään, ihan hullua! Vuosi on hujahtanut ohi ihan hurjaa vauhtia, etenkin viimeiset kolme kuukautta tuntuvat vain kadonneet kaiken kiireen ja muutoksen keskellä. Muutokset eivät kuitenkaan tule vähenemään, ja jo nyt tiedän että vuosi 2017 tulee jälleen tuomaan mukanaan uusia tuulia – joista varmasti lisää myöhemmin, kunhan muutama käytännön asia saadaan järjestykseen.

Kuvissa puolestaan muutaman viikon takaista asua, ja ensimmäistä kertaa hieman parempaa kuvaa tästä minun lyhyemmästä hiusmallista. Marraskuussa kävin tosiaan leikkauttamassa hiuksia, ja kuten jo silloin kerroin ei lopputulos ollut mieleinen (myönnän jopa itkeneeni…it was that bad). Hiukset ovat kuitenkin uusiutuva luonnonvara, joten jo muutamassa viikossa aloin pitämään tukkani pituudesta. Siihen haluttuun long bobiin on vielä matkaa, mutta itkemisen sijaan olen huomannut että on helpompaa vain ottaa ilo irti nykytilanteesta.

Uutta on myös Palladiumin kengät, jotka olivatkin ainoa ostokseni Black Fridayn tarjousmyrskystä. Vedenpitävät ja hieman rennommat talvikengät ovat olleen ostoslistalla jo useamman vuoden, joten 40% sinetöi ostopäätökseni tämän parin kohdalla. Pitkään haikailin Timberlandien perään, mutta molempia sovitettuani totesin näiden istuvan omaan jalkaani paremmin – ja ulkonäkökin miellyttää enemmän.

dsc_9381dsc_9485dsc_9493dsc_9477dsc_9375

Wearing

Coat/Paraphrase

Fur collar/Zara

Knit/By Malene Birger

Shorts/Minimum

Shoes/Palladium

Bag/Mulberry

Pictures by Riikka Lilja-Niemi

 

2 kommenttia artikkeliin ”SHORT HAIR, DON’T CARE

  1. Chiao Siiri!
    Toi sun tukka on just ton mittaisena ihan sairaan kaunis! Sopii sulle tosi hyvin! Musta älä kasvata, toi on niin cool!
    Iloista uutta vuotta!
    Elina

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s