10 x MARRASKUUN KUULUMISIA

siiri2109-2siiri2109-10

  • Olen vihdoin ymmärtänyt miksi maanantait ovat niin kamalia.
  • Omistin joskus yläasteikäisenä Timberlandin kengät, mutta menin myymään ne eteenpäin (ne eivät silloin olleet mielestäni tarpeeksi trendikkäät…) – ja ai että nyt harmittaa, sillä juuri niitähän minä(kin) tällä hetkellä himoan. Niin mukavat ja ennen kaikkea käytönnölliset kengät.
  • Jo useamman vuoden kipeillyt oikea käteni sai tänä syksynä vihdoin diagnoosin ja noin viikko sitten sain tietää, että leikkaus häämöttää jo ensi kuun puolessavälissä. Hetkelliset hyvästit oikean käden käytölle, jaiks!
  • Olen totaalisen hullaantunut uuteen Wilfan blenderiimme (BL-1200 taisi olla mallin nimi, suosittelen!), ja joka viikonloppu kotona ollessani hurauttelen sillä milloin minkäkin aterian smoothien muotoon.

siiri2109-17

siiri2109-13

  • Kävin viime viikolla pitkästä aikaa kampaajalla, ja en ole yhtään tyytyväinen lopputulokseen. Kommunikaatiokatkosen seurauksena hiuksista tuli ainakin 5cm lyhyemmät kuin halusin, ja monet ”i look like a boy” -kiukut on tullut koettua. Muutaman päivän asiaa sulateltuani alan kuitenkin olemaan sinut tilanteen kanssa, ja ystävällinen kampaaja pahoitteli kovasti ja lupasi ehdottomasti hyvittää asian ensi kerralla.
  • Jo muutaman viikon olen potenut jonkin sortin some -ähkyä, jonka vuoksi omat somekanavani ovat olleet kovin hiljaisia.
  • Ostimme hiljattain poikaystäväni kanssa lennot Dubaihin ensi vuoden maaliskuulle! En malttaisi millään odottaa, sillä tuolla reissulla yhdistyvät uuden kokeminen ja näkeminen, Dubaissa asuvan bestikseni näkeminen sekä laatuaika poikaystäväni kanssa.

siiri2109-25siiri2109-15

  • Viime aikoina olen potenut lähes päivittäin kulmakarva kriisiä; ennen aina kovin mallikkaasti ojennukseen menneet, kivan malliset kulmakarvani ovatkin kääntyneet minua vastaan eikä mikään kynä tai väri tunnu miellyttävän. Nämä ovat näitä kuuluisia ensimmäisen maailman ongelmia.
  • Minulla on ihan järjettömän kova koirakuume!
  • Niin väliaikaista kuin tämä kahden kaupungin välillä ravaaminen onkin (ja niin kiitollinen kuin kaikesta olenkin), niin pakko myöntää että ajoittain tämä tilanne väsyttää minua ihan tajuttomasti.

Pictures by Riikka Lilja-Niemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s