VILLAKANGASTAKISSA

lokakuu4

Talven tietää tosissaan tekevän tuloaan, kun nahkatakit saavat aamuisin jäädä henkarille lepäämään ja päälle on niiden sijaan vedettävä villakangastakki. Liian monena aamuna ehdin hytistä kylmissäni bussipysäkillä, ja kirota itseäni kun en taaskaan muistanut viikonloppuna Turussa ollessani hakea talvisäilytyksessä olleita takkejani varastosta. Lisäksi lukeudun niihin ihmisiin jotka aina (siis ihan oikeasti AINA) unohtavat hanskat kotiin, ja siinä sivussa kuivattavat kätensä hyisessä säässä talsiessaan.

Pukeutumisen lisäksi luonto on muuttunut muutamassa viikossa ihan huimasti! Eilen aamulla huomasin ensimmäistä kertaa maassa routaa (myönnän googlettaneeni, että onko se oikeasti routa? Vai huurre?) ja tänään auton ikkunaa joutui jo skrapaamaan. Onneksi minun tulee kuljettua töihin autolla aniharvoin, ei nimittäin lukeudu suosikki ajanvietteisiini tuo skrapaaminen.

Täydellisessä syyssäässä ei kuitenkaan edes se hyytävä viima tai hanskojen puuttuminen haittaa, ei varsinkaan kun ilta-aurinko paistaa niin ihanasti kuin se näissä kuvissa paistaa!

lokakuu2lokakuu3lokakuu5lokakuu6

Wearing

Coat / Paraphrase

Scarf / Acne

Bag / Mulberry

Sunglasses / Céline

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s