TÄYDELLINEN SUNNUNTAI & RENTO SYYSASU

lindexneuleviitta8

Meillä on poikaystäväni kanssa harvoin yhteisiä vapaapäiviä, johtuen ihan vain erilaisista työaikatauluista. Viikonlopputyöt ovat itselleni enemmän sääntö kuin poikkeus, joten aina vapaapäivän osuessa lauantaille tai sunnuntailla (molemmista puhumattakaan) olo on kuin lottovoittajalla. Eilen oli tällainen onnekas päivä, ja sen kunniaksi oltiinkin suunniteltu aamusta iltaan yhteistä ohjelmaa. Herättiin aikaisin (tarinan toisen osapuolen mukaan liian aikasin kun kyseessä on vapaapäivä…myönnän syyllisyyteni siihen, että olen aamuihminen henkeen ja vereen), käytiin rauhallisella aamulenkillä ennen aamupalaa, jonka jälkeen lähdettiin treenaamaan poikkeuksellisesti yhdessä – poikaystäväni salilla oli tällä viikolla avoimet ovet, joten käytettiin tilaisuus hyväksi ja menin vierailulle viikon aikana pariinkin otteeseen. Yleensä nautin yksin treenaamisesta, mutta silloin tällöin, sopivissa määrin treenikaverikin on ihan kiva asia!

Kun päivän treenikiintiö oli lenkin ja salin osalta täynnä, otettiin suunnaksi Tiirikkala, jonka brunssilautanen on muuten testaamisen arvoinen elämys. Turun päivästä sekä kauniista syysilmasta johtuen liikkeellä oli mukavan paljon porukkaa, itse nimittäin aina tykkään sellaisesta sopivasta vilinästä ja vilskeestä. Lopun päivää hoidettiin asioita ja illalla otettiin rennosti kotona, joka kaiken tämän viikon siivoamisen ja järjestämisen jälkeen alkaa pikku hiljaa näyttääkin kodilta.

Touhukkaan sunnuntain rentona asuna toimi simppeli farkkujen ja valkoisen pellava t-paidan kombo, jonka päälle heitin lämmikkeeksi viime talvena Lindexiltä ostamani hapsuisen neuleviitan. Farkut ovat muuten tuore ostos Gapista, ja sen verran tiuhaan ovat ostamisen jälkeen jalassani viihtyneet, että taidan aistia uudet suosikki farkut!

lindexneuleviitta9lindexneuleviittalindexneuleviitta4lindexneuleviitta7lindexneuleviitta5

Wearing

Knit / Lindex

Jeans & T-shirt / Gap

Shoes / Converse

Bag / Balenciaga

Sunglasses / Céline

Necklace / Argento Vivo

2 kommenttia artikkeliin ”TÄYDELLINEN SUNNUNTAI & RENTO SYYSASU

 1. Iih onnea yhteenmuuton johdosta! ☺️ aiotko muuten yhtään paljastaa että mitä aiot jatkossa alkaa tehdä töiden tai opiskelun saralla?

  Tykkää

  • Hih, kiitos :-)xx
   Empäs ole ennen kenenkään kanssa asunutkaan, ellei kämppiksiä ja perhettä lasketa – jännää!

   Varmasti aion! Kunhan pääsen uuden alkuun ja pidemmällä tähtäimellä asiat selkiintyvät 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s