RAVINTOLA VINKKI LONTOOSEEN: THE GOOD LIFE EATERY

thegoodlifeatery5

Vaikka Lontoossa olenkin asunut ja sitä myöden minulle on muodostunut sinne aikoinaan ne omat suosikki kahvilta sekä ravintolat, ei niitä tällä kertaa juuri tullut koluttua. Kaupungin tarjonta muuttuu niin huimaa vauhtia että uusia, testaamisen arvoisia paikkoja riittäisi varmasti vaikka jokaiselle päivälle jopa siellä asuville, vierailijoista puhumattakaan. Omista vanhoista suosikeistani voisi tehdä oman postauksensa, olisiko sellaiselle kiinnostusta? Nyt kuitenkin uutta vinkkiä kehiin!

Jo keväisellä Los Angelesin reissulla tutustuin ja ihastuin Yelp nimiseen appiin, joka nimensä mukaisesti auttaa käyttäjäänsä. Olipa kyse sitten kahvilasta, ravintolasta, nähtävyydestä tai kaupasta, Yelp auttaa sinua löytämään kyseisen paikan lähettyviltäsi. Voit rajata haun omien mieltymystesi mukaisesti, selata muiden käyttäjien arvioita ja mikä parasta nähdä kuvia esimerkiksi ravintolan annoksista! Voit myös itse antaa arvion ja lisätä ottamiasi kuvia muiden nähtäville. Lontoossa lounasajan kolkutellessa (ja pienen nälkäkiukun uhkaavasti lähestyessä…) mieleni teki jotain mitä osasin kuvata vain sanoilla ”hyvän mielen ruokaa”, lokaatiossa jossa voisi rauhassa istuskella sekä lounaan että jälkiruokakahvin ajan. Yelpin avustuksella löysin nopeasti (taisin käyttää hakusanana vegaaniruokaa) Sloan Squaren lähettyvillä sijaitsevan The Good Life Eateryn. Jos pääsisin menisin sinne uudestaan vaikka heti!

thegoodlifeeatery3thegoodlifeeatery1thegoodlifeeatery4

The Good Life Eatery löytyy Lontoossa kolmesta lokaatiosta, joista me käytiin Chelsean toimipisteessä (osoite on 59 Sloane Avenue). Pieni, tunnelmallinen ja ilmeisen suosittu ravintola, jossa oli ystävällinen palvelu sekä paljon trendikkäitä asiakkaita – ihastelin jokaisen sisään astuvan mimmin laukkua, kenkiä ja aurinkolaseja. Kyseessä on siis myös loistava people watching spotti!

Ruokalistalta löytyi aamupalaksi sopivia annoksia, salaatteja, wrappeja, bowleja sekä kahveja ja smoothieta. Oma lounas bowlini sisälsi kirjaimellisesti vähän kaikkea, ja se oli juurikin sitä mitä halusin: värikästä hyvän mielen ruokaa. Me syötiin lounaan lisäksi aivan älyttömän hyviä paleo vohveleita ja nautittiin vielä kahvit niiden kanssa. Oih, ihan tulee vesi kielelle niitä vohveleita muistellessani!

The Good Life Eatery saa minulta arvosanaksi 5/5! 

2 kommenttia artikkeliin ”RAVINTOLA VINKKI LONTOOSEEN: THE GOOD LIFE EATERY

  1. Nnamm!! Näyttää aivan mielettömän hyvälle! Itselläni on edelleen suuri goal päästä joskus Lontooseen, joten kiitos tästä vinkistä, pitää laittaa muistiin!!:)
    xIida
    p.s. Käyhän kurkkaamassa mun blogia, northboundkitchen.wordpress.com, jos kiinnostaa! :))

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s