A TRIP DOWN MEMORY LANE

syksy12

Juuri kun aloin täysillä fiilistellä syksyä, ja sen mukanaan tuomia uusia tuulia niin ilma muuttui heittämällä kesäisemmäksi kuin aikoihin. Noh, ei muuta kun kesämekko päälle ja aurinkolasit silmille! Kauniin auringonpaisteen innoittamana käytiinkin Reetan kanssa napsimassa nämä asukuvat, joskin auringonsäteet aiheuttavat aina kuvaamiseen omat ongelmansa. Tarpeeksi varjoisaa, mutta samalla miellyttävää kuvauslokaatiota saa kovin aurinkoisella säällä aina jonkin verran hakea. Lopulta päädyttiin erään läheisen ala-asteen pihaan, jossa itseasiassa olen itsekin opiskellut ensimmäiset kolme kouluvuottani – ah mitä muistoja!

Tässä postauksessa nähty Mangon mekko taipuu  kivasti myös rentoihin kokonaisuuksiin, kun sen kaveriksi heittää esimerkiksi farkkutakin -tai paidan sekä tennarit. Dustbagin kätköistä pitkästä aikaa käyttöön pääsi myös LV:n Eva, jonka myymistä olen muuten harkinnut jo useaan otteeseen. Pidän laukusta edelleen hurjasti ja pienestä koostaan huolimatta se on todella näppärä, mutta jostain syystä sitä on tullut viime aikoina käytettyä ihan hävettävän vähän. Laukkukoru toi siihen kuitenkin jollain tapaa uutta hohtoa, joten ehkäpä pampulan kanssa se pääsee ulkoilemaan hieman useammin. Voisin jopa pakata sen mukaan tulevan viikonlopun Lontoon reissulle? Josta puheen ollen, pakkaaminen on todellakin asia jonka voisin kerrankin hoitaa ennen viime hetkeä…

syksy9syksy6syksy11syksy4

Wearing

Dress / Mango

Denim Shirt / Gap

Bag / Louis Vuitton

Shoes / Converse

Sunglasses / Prada

Necklace / Argento Vivo

Pictures by Reetta Vahanen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s