ENSIMMÄINEN SYYSASU

secondfemaleknit2

Täällä taas! Kuin vahingossa tulikin pidettyä viikon mittainen blogitauko, ja oikeastaan muutenkin normaalia hiljaisempi someviikko. Välillä tekee ihan hyvää keskittyä kaikkeen muuhun kuin tähän tietokoneeseen taikka kännykkään, mutta kyllä tätä vaan alkaa nopeasti kaipaamaankin – omaa aikaa, itselleen mieluisten juttujen parissa touhuamista. Hiljaiselon takana on ollut yksinkertaisesti todella täynnä ollut kalenteri sekä suht suuret omaa elämää koskevat päätökset, joiden päässä pyöritteleminen on vienyt hurjasti energiaa. Kivoja juttua, mutta uskallusta vaativia päätöksiä. Onneksi mulla on maailman parhaat ystävät, jotka ovat jaksaneet kuunnella, neuvoa ja tukea ❤ Syksy todellakin tulee olemaan uusien juttujen aikaa, ja niistä varmasti lisää myöhemmin!

Kesämekot ja aurinkolasit ovat vaihtuneet neuleisiin ja huopahattuihin, joten myös asuihin saadaan hieman uusia tuulia. Tämä Second Femalen neule on kesällä Kööpenhaminasta bongattu löytö. Villaa ja mohairia yhdistävä neule killui NORR nimisen ihanan putiikin alerekissä, -50% tarralla varustettuna. Kaunis beige väri ja klassinen malli takaavat sen, että tämä tulee varmasti olemaan yksi tämän syksyn käytetyimmistä vaatteistani.

Mitäs muuten tykkäätte tälläisestä postauksessa jossa yhdistellään niin mustavalkoisia kuin värillisiäkin kuvia? Tiedän, että toiset ovat sitä mieltä että kaikki samassa tilanteessa olevat kuvat tulisi muokata samanlaisiksi. Omaa silmääni tämä kuvaajani Riikan tapa sekoittaa muokkaustyylejä kuitenkin miellyttää kovasti!

secondfemaleknit5secondfemaleknit3secondfemaleknit1secondfemaleknit8secondfemaleknit6

Wearing

Dress / Gina Tricot

Knit / Second Female

Leather jacket / REISS

Hat / Zara Home

Shoes / Adidas

Watch / Daniel Wellington

Necklace/ Argento Vivo

Pictures by Riikka Lilja-Niemi

2 kommenttia artikkeliin ”ENSIMMÄINEN SYYSASU

  1. Ei vitsit miten kiva asu! Perfect! Hatut vaan sopii sulle ihan mielettömän hyvin 🙂
    Ja toi neule nyt vaan näyttää ihan täydelliseltä, nahkatakista puhumattakaan ! Vitsit, mä tahdon kanssa 😀

    pst. asioilla on tapana järjestyä vaikka joskus ottaakin aikansa ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s