TEAM BLUE

ss2.jpg

Kaikesta juhlapuketumiseen liittyvästä tuskailusta huolimatta löysin kuin löysinkin lopulta oman näköiseni asun molempiin tämän kesän häihin. Tyllihame ja toppi yhdistelmän näittekin jo jokunen postaus sitten, ja tämä playsuitkin jo vilahti ainakin Instagramissani (siellä edelleen @ssiiris).

Pitkään välttelin edes sinisiin mekkoihin päihin katsomista, sillä en olisi halunnut mätsätä poikaystäväni pukuun. Münchenissa tämä pitsinen playsuit kuitenkin suorastaan tupsahti eteeni Hallhuberilla (uusi suosikki merkkini, josta kirjoittelinkin jo tässä postauksessa!). Hetken mallailun sekä mukavan alehinnan turvin päätin, että hiiteen se ajatus etten haluaisi meidän olevan ihan sävy sävyyn – jos mätsätään niin mätsätään sitten kunnolla, hah. Ja voi miten hyvin tuossa asussa viihdyinkään, enkä malttaisi odottaa jotain toista tilaisuutta minne saisin sen pukea päälleni. Kesän viimeiset puutarhajuhlat, anyone?

Jos oma pukeutumiseni tuottaa minulle poikkeuksetta vain harmaita hiuksia, niin toista on sitten miesten juhlatyylien kanssa; mä nimittäin rakastan (RAKASTAN) miesten muotia hurjasti enemmän kuin naisten. Etenkin solmiot, rusetit ja taskuliinat saavat sydämeni sykkimään. Saan järjettömiä kiksejä niiden kanssa touhuamisesta ja kivojen combojen löytämisestä. Ja puku, noh kyllä se vaan niin on että mies ja puku on aika lyömätön yhdistelmä. Poikaystävä parka on kyllä joutunut aika lailla tämän mun innon uhriksi, tosin jos ottaa huomioon se miten ollaan tavattu niin kyllä hän taisi tietää mitä sai, hah.

IMG_8716.jpgIMG_8725IMG_8713IMG_8717ss1

Kuvat nappasi Reetta ennen parin viikon takaisia Monan ja Eetun häitä, ja pakko sanoa että itse tykkään näiden kuvien tunnelmasta ihan hurjan paljon! Ei mitään jäykkiä potretteja, sillä sellainen ei meille kyllä sopisikaan – tuo poikaystäväni kun sattuu olemaan yksi maailman hauskimmista ihmisitä ja hänen seurassaan saa aina nauraa kyyneleet silmissä. Tällä hetkellä illoistani onkin juuri sitä naurua puuttunut, kun herra on ollut hieman pidemmällä lomareissulla. Tänä yönä saan onneksi toisen kuitenkin takaisin kotiin, joten uskon viikonlopun kuluvan töiden ohella pitkälti iloisissa merkeissä.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia artikkeliin ”TEAM BLUE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s