HAIR TALK

hairbun.jpg

Kirjoitin keväällä ajatuksiani hiusten leikkaamisesta, silloin nimittäin pätkäisin aiemmin alaselkään asti ylettyneet kutrini tuohon olkapäille osuvaksi pitkäksi polkaksi. En olisi tuolloin voinut tyytyväisempi olla, ja näin jälkeenpäin olen lähinnä kauhistellut vanhoista kuvista sitä miten huonossa kunnossa pitkän tukkani latvat olivatkaan! Oi miksen tehnyt tuota muutosta jo aiemmin? Noh jossittelu on turhaa, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kesän aikana hiukseni ovat kuitenkin päässeet kasvamaan huiman paljon, ja juurikasvu alkaa jälleen ilmoittelemaan itsestään. Lyhennykselle on siis jälleen tarve, se ei tuota tällä kertaa ongelmaa eikä luopumisen tuskaa. Mutta värjääminen, siinäpä vasta pulma.

Oma hiukseni on masentavan maantien rusehtava, kun taas parhaiten viihdyn luonnollisen vaaleassa sävyssä. Nuorempana olin kunnon värjäys kierteessä, tuolloin tummanruskean värin kanssa. Enää vuosiin en ole värjännyt koko hiusta, vaan pelkästään tyveä ja toisinaan koko päätä on kirkastettu raidoilla. Nyt olen kuitenkin pienoisen ongelman äärellä, sillä haluaisin pitää värjäämisen minimissä mutten kuitenkaan pidä siitä omasta väristä. Siispä pohdin pitäisikö vain leikata lyhyemmäksi ja jättää väri sellaiseksi kuin se on?

Lyhyempi tukka on muuten yllättänyt minut monipuolisuudellaan! Ajattelin ennen etten saisi sitä mitenkään kivasti enää kiinni, mutta kuinka väärässä olinkaan! Rentoja nutturoita saa todellisuudessa tehtyä paljon helpommin hieman lyhyempään mittaan, pitkässä tukassa oli ainainen ongelma että minne sain kaiken hiuksen oikeen tunkee. Ponihäntäkin näyttää omaan silmääni paljon freshimmältä tässä pituudessa. Eli  kaikki leikkaamista pohtivat; tuumasta toimeen vaan!

Picture & bun by Reetta Vahanen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s