PLANNING AHEAD

*Postaus  toteutettu yhdessä Nunuco Design Companyn kanssa/tuotteet saatu 

nunucodesignagenda2.jpg

Vaikka liputankin vahvasti hetkessä elämisen puolesta, olen silti luonteeltani pienoinen järjestely fanaatikko. Tykkään tehdä suunnitelmia tulevaisuutta silmällä pitäen, pidän siitä että on jotain mitä odottaa. Siksipä olen jo vuosia ollut hyvissä ajoin liikkeellä uuden kalenterin hankinnan kanssa. Vaikka kuluvaa vuotta on jäljellä vielä useampi kuukausi siirrän hetkeksi katseeni jo tulevaan, sillä ilokseni sain yhteistyökumppaniltani Nunuco Design Companylta heidän vasta lanseeraamansa kalenterin vuodelle 2017!

Sen lisäksi että kalenteriin on kiva merkkailla ylös niitä odottamisen arvoisia tapahtumia ja tärkeitä päiviä, on se myös suuri apu joka päiväisen elämän järjestyksessä pitämisessä. Nunucon kalenterissa on kauniin ulkonäön lisäksi paljon tilaa päivittäisille ja kuukausittaisille merkinnöille, sekä monen monta ihanaa tarraa joilla voi personoida kalenteria oman näköisekseen. Kuosi vaihtoehtoja löytyy kaksi, joista itse valitsin tämän simppelin marmori nimisen yksilön.

nunucodesignagenda1nunucodesignagenda3

Tulevana perjantaina 12.8 Nunuco muuten avaa ihka ensimmäisen liikkeensä, joten jos liikut silloin Jyväskylässä päin suosittelen pistäytymään. Lisää tietoa löydät tapahtuman Facebook -sivulta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s