MAXIN MITALLA

gapmaxidress2

Juhlanhumuisen viikonlopun jälkeen takaisin hieman arkisempiin aiheisiin; helppoon ja ennen kaikkea mukavaan kesäpukeutumiseen.

Maxi pituiset mekot ovat jo vuosia olleet suosikkejani kesällä, joten kaapistani löytyy jos jonkin näköistä liehuketta. Arkeen suosin usein ihan vain tällaisia trikoisia versioita, joissa ei edes leikkauksessa ole käytetty sen kummempaa mielikuvitusta. Perus varma valinta kuumiin kesäpäiviin, joita muuten Münchenissa, jossa nämä kuvat on otettu, riitti.

Mekko on löytö alkuvuoden Los Angelesin reissulta, ja se osui silmääni farkkutakin kanssa stailattuna Gapissa – jossa muuten on mielestäni aina ihan äärettömän hyvät esillepanot, varma inspiraation lähde kerta toisensa jälkeen. Vaateliikkeiden visuaalisella ilmeellä, stailauksilla ja tuotteiden sijoitteluilla on muutenkin todella suuri vaikutus minuun asiakkaana. Jokin tuote saattaisi nimittäin jäädä täysin huomaamatta, mutta näppärästi aseteltuna ja oikeanlaisten tuotteiden kanssa yhdisteltynä yksinkertaisestakin tuotteesta saadaan houkuttelevan näköinen. Ja juuri sellainen löytö oli tämä vihreä maximekko, jonka halusin vieläpä yhdistää niin kuin sen ensi kertaa näin; farkkutakin kanssa.

Furlan laukkua lainasin Jenniltä, sillä käsimatkatavaroiden voimin matkustaessa oma garderoobini ei ollut järin suuri. Melko näppärän oloinen tapaus tuo Metropolis, ehkäpä se voisi olla yksi vaihtoehto mustaksi pikkulaukuksi? Tajusin nimittäin hiljattain etten siihen kategoriaan menevää laukkua tällä hetkellä omista…

adidasstansmithgapmaxidress5.jpggapmaxidress8.jpgmunchen4gapmaxidress6

Wearing

Dress / Gap

Denim Jacket / Forever 21

Shoes / Adidas

Bag / Furla

Sunglasses / Céline

Pictures by Jenni Ukkonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s