HÄÄHUMUA

monajaeetu6

Mikä viikko onkaan takana! Ensin neljä ihanaa päivää Münchenissa, jossa aika kului sopivassa suhteessa kaupunkiin tutustuen ja rennosti ottaen. Ehdittiin Jennin kanssa käydä taas läpi kaikki mahdollinen ja mahdoton (meille on mm.ihan normaalia ruveta yhtäkkiä pohtimaan miten ihmeellinen asia ihmisen nenä onkaan tai miksi miesten -ja naistenpyörät ovat erilaisia), ja tämän viikon voimin jaksaa taas siihen kunnes seuraavan kerran pääsemme viettämään aikaa yhdessä.

Viikonlopun kohokohtaa puolestaan vietettiin eilen, kun toinen rakas ystäväni Mona sanoi tahdon miehensä Eetun kanssa. Hääjuhla oli kaikin puolin ikimuistoinen! Itkua ja naurua riitti, morsian oli kaunis ja sulhanen komea, ruoka oli suussa sulavaa ja ihmiset hilpeällä tuulella. Mikä parasta sain jälleen tutustua uusiin, samanhenkisiin ja ennen kaikkea hulvattoman hauskoihin ihmisiin. En rehellisesti sanottuna muista milloin olisin viimeksi nauranut noin paljon. Kyllä häät vaan ovat ihania juhlia.

Kaiken tämän ihanan menon keskellä lomaviikko meni ohi hujauksessa, mutta onneksi vielä ensi viikon alkuun minulla on muutama vapaapäivä – pehmeä lasku arkeen siis luvassa. Eikä se arkikaan yhtään hullumpaa ole, ei kun ympärillä on niin huippuja tyyppejä ❤ Alla vielä muutama fiiliskuva eilisistä juhlista, sain nimittäin synttärilahjaksi uuden objektiivin jota innoissani jo hieman testailin.

monajaeetu1monajaeetu8monajaeetu2monajaeetu5monajaeetu7monajaeetu4monajaeetu3

2 kommenttia artikkeliin ”HÄÄHUMUA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s