NEW FAVOURITES

hallhuberdress2

Matkustaessani tykkään aina vierailla liikkeissä joita en kotimaastani löydä, siksipä olin jo etukäteen kysellyt mitkä merkit kannattaisi Saksassa ollessaan käydä tsekkaamassa. Hallhuber on saksalainen naistenvaatemerkki, joka vei Münchenin reissulla sydämeni ihan täysin! Olisin löytänyt sieltä vaikka ja mitä, mutta omaan vaatekaappiini asti päätyi kuitenkin vain mekko sekä kengät – jotka molemmat nousivat heti uusiksi suosikeiksi. Se on muuten ainakin omalla kohdallani hyvä merkki, jos jotain ostettuani haluan laittaa sen heti päälleni. Jos jokin päätyy kaappiin hintalapulla, niin sinne se sitten saattaa jäädäkin. Onneksi tuollaiset hutiostokset ovat nykyään harvassa.

Hallhuberia kuvailisin hyvin naiselliseksi ja klassiseksi, mutta ainakin näin kesällä valikoimista löytyi myös hieman boheemimpia printtejä, hapsuja ja erikoisempia leikkauksia. Tämä kuvissa ylläni oleva maximittainen mekko kiinniti heti huomioni, sillä se muistutti printillään minua kovasti eräistä viime kesänä Zarasta ostamistani suosikki housuistani. Runsaan alennuksen turvin uskaltauduin sitä kokeilemaan; Hallhuberin hinnat ovat hieman high street tasoa korkeamalla, mutta sesonkialen prosentit olivat näin loppukesästä suht hyviä. Rento malli ja yläosan pitsinen yksityiskohta ovat mielestäni jotenkin tosi kiva kombo, ja näkisin tämän mekon päälläni niin rennosti sandaalien tai tennareiden kuin hieman juhlavammin korkojen kera. Värityksensä ansiosta uskon sen menevän loistavasti myös hieman syksymmällä esimerkiksi nahkatakin kanssa. Uusi suosikki mekko indeed!

hallhuberdress6hallhuberdress3hallhuberdress4hallhuberdress1

Wearing

Dress & Shoes / Hallhuber

Bag / Mulberry

Sunglasses / Céline

Pictures by Jenni Ukkonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s