PASTELS

portsa12

En varmasti ole ainoa bloggaaja jolla tuntuu olevan ikuinen ongelma kuvauslokaatioiden kanssa? Mitä kauemmin kuvaa asuja samoilla kulmilla, sitä vaikeampaa on löytää omaa silmää miellyttävä tausta kuville. Suosikki talojen edessä on kuvattu jo niin monet kerrat, ettei viitsisi enää edes katso niihin päin. Haluaisi vaaleaa, mutta tuntuu ettei sellaisia seesteisen kauniita rakennuksia löydy ei sitten niin millään – ja niiden kelpuutettujenkin kohdalla on aina autoja parkissa tai jotain muuta silmää häiritsevää meneillään. Kaunista luontoa täällä Suomessa riittää, mutta jotenkin pidän asukuvien yhteydessä enemmän rakennuksista kuin puista. Vai onko vain niin että se ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella, että pitäisi mennä kauas nähdäkseen lähelle?

Tämän kesäisen, jo vuosia sitten hankitun Reiss printtikuvioisen hameen ympärille rakennetun, asun taustalle halusin nimenomaan jotain hempeää. Turun Porth Arthurissa tuollaisia hurmaavia pastellinsävyisiä puutaloja riittää, ja rauhallisena sunnuntai-iltapäivänä niiden edessä sai vieläpä hyppiä ihan rauhassa. Jonkin verran sai käyttää luovuutta, jotta väriskaalasta poikkeavat sähkökaapit ja muut tilpehöörit saatiin blokattua maisemasta. Alun taustan kanssa tuskailusta huolimatta tykkään kuitenkin hurjasti näiden kuvien fiiliksestä, jonka ihana (ja aina yhtä avulias) Reetta taltioi jälleen taidokkaasti.

portsa17portsa8portsa6portsa14portsa3portsa9portsa13

Wearing

Skirt / REISS

T-Shirt / Vince

Denim Jacket / Forever21

Shoes / Converse

Bag / Mulberry

Sunglasses / Céline

Viime päivät onkin ollut sitten niin tukalan kuuma, etten ole juuri miettinyt asujeni värisävyjä – olen vetänyt päälleni tasan sen missä tulee vähiten kuuma. Toivon toki näiden kesäisten ilmojen jatkuvan vielä muutaman viikon, sillä oma kesälomani häämöttää jo ihan kulman takana!

Pictures by Reetta Vahanen

2 kommenttia artikkeliin ”PASTELS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s