42 RAW COPENHAGEN

42raw3

Kuten jo aiemmassa päivä Kööpenhaminassa -postauksessani lupailin, olisi vuorossa ravintolasuositus Kööpenhaminaan!

Instagram oli jälleen apunani, kun tein matkaa edeltävää tutkimustani ja bongailin mahdollisia ruokapaikkoja. 42 Rawn kauniit acai bowlit kiinnittivät heti huomioni, ja päätin että niitä oli päästävä maistamaan! Ravintola löytyy kolmesta eri osoitteesta, me käytiin syömässä Pilestræden yksikössä – kyseessä oli kohtuu pieni tila, mutta ainakin aamulla saatiin pöytä ihan sen kummempia odottelematta. Istumapaikkoja oli kuitenkin sen verran rajatusti, että kannattaa varautua siihen että joutuu jakamaan pitkän pöydän muutaman muunkin ruokailijan kanssa.

42raw1042raw542raw842rawcopenhagen2

Koska oltiin liikkeellä aamulla, ja kyseessä oli mun synttäripäivä päädyttiin molemmat tilaamaan herkullisen kuuloiset brunssilautaset, jotka sisälsivät ikään kuin vähän kaikkea. Etenkin tuo leipä sekä avokadotahna olivat to die for, eikä kyllä mikään muukaan annoksessa jättänyt kylmäksi. Myös kahvi oli todella hyvää, ja kun taustalla soi Ed Sheeran ei voi kovin huonosti mennä.

Kööpenhaminan ravintola ja kahvila tarjonta oli muutenkin aivan omiaan mitä tulee erilaisiin terveellisiin herkkuihin, smoothiehin ja mehuihin. Joka kulmalla tuntui olevan toinen toistaan söpömmän näköisiä mehupaikkoja ja terveyskahviloita. Niitä olisi mielellään tutkinut enemmänkin, harmi että vajaassa kahdessa päivässä voi juoda vain tietyn määrän kahvia – vai onko olemassa sellaista asiaa kuin liian monta kahvikuppia päivässä, hah.

42raw942raw642raw742raw4

Ah, pelkät kuvat nostavat veden kielelle – tuo paikka yksinään olisi mielestäni riittävä syy lähteä Kööpenhaminaan uudestaan mahdollisimman pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s