COPENHAGEN PHOTO DIARY

kööpenhamina4

Huh huh mikä viikonloppu onkaan takanapäin; aurinkoinen Ruis Rock yhdistettynä viikonlopun aamuvuoroihin vei kyllä kaikki mehut. Tänään herätyskellon soidessa olisin kernaasti kääntänyt kylkeäni ja jäänyt sängyn pohjalle, mutta viikonlopusta ja muista kesäfiiliksistä lisää myöhemmin, nyt hetkeksi viikontakaisiin tunnelmiin ja kuvankauniiseen Kööpenhaminaan kuvapäiväkirjan muodossa!

kööpenhamina1kööpenhamina3kööpenhamina242rawcopenhagen

Matkaan lähdettiin siis (liian) varhain tiistaiaamuna, ja lensimme  Turusta Riian kautta Kööpenhaminaan. Vietyämme laukut hotellille (yövyimme Scandic Webersissä, mikä oli oikein kelpo perus hotelli hyvällä sijainnilla varustettuna), suuntasimme synttäribrunssilleni etukäteen bongaamaani 42 Raw nimiseen ravintolaan – josta kerron vielä lisää erillisessä postauksessa. Lopun päivää ihastelimme ihanaa Nyhavnia sekä kiertelimme kauppoja Strøget-kävelykadulla sekä sen pienemmillä sivukaduilla.

Päivän kohokohta, Coldplayn konsertti, oli hieman ydinkeskustan ulkopuolella Parkenissa. Me päädyimme lopulta kävelemään keikkapaikalle, sillä jo ensimmäinen bussi näytti niin täydeltä ettei jääty edes odottamaan seuraavaa. Puolentunnin kävelymatka ei kuitenkaan tehnyt yhtään tiukkaa, ja perille löydettiin tosi näppärästi. Illalla tehtiin samanmoinen reissu, ja käveltiin takaisin hotellille – voin kertoa että uni maistui.

Keskiviikko päivä sujuin jälleen ympäri kaupunkia kävellessä, käytiin muun muassa ihanassa Torvehallernessa huokailemassa toinen toistaan herkullisemmilla ruokakojuilla ja nautittiin maittava lounas puuroravintola Grødinissa. Jonka jälkeen olikin aika pakata laukut ja lentää Tukholman kautta takaisin kotiin. 

Muutama kiva pieni ostoskin tuli tehtyä, Kööpenhamina kun on oikea pienten putiikkien ja kauniin skandinaavisen designin mekka. Tyhjin käsin ei siis kerta kaikkiaan voinut kotiin palata, mutta nuokin pienet ostokset ajattelin esitellä erillisessä postauksessa.

kööpenhamina5kööpenhamina7torvehallen1

Pikainen, mutta sitäkin ihanampi pyrähdys teki todellakin terää kiireisen arjen keskellä. Kööpenhamina todellakin oli paljon ihanampi kuin muistinkaan, joten takaisin on päästävä pian!

3 kommenttia artikkeliin ”COPENHAGEN PHOTO DIARY

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s