JUST…HAPPY

balloonbouqet6

Onnellisuus, se on varmasti päälimmäisenä mielessäni juuri nyt. Edellispäivänä viettämäni syntymäpäiväni oli täydellinen, se oli ikimuistoinen ja täynnä naurua. Sateesta huolimatta Kööpenhamina oli juuri niin ihana kuin muistinkin; pieniä putiikkeja, kauniita ihmisiä, hyvää ruokaa ja upean värisiä rakennuksia.

Ja niin, Coldplay, oi Coldplay. Keikka oli sitä luokkaa, että jouduin sen päätyttyä toteamaan etten pysty hetkeen puhumaan. Olo oli kaikkensa antanut. Istumapaikoista huolimatta taisimme oikeasti pitää peppuja penkissä noin kahden kappaleen ajan, muuten heiluttiin ja tanssittiin muiden mukana. Tunnelma täydessä Parkenissa oli huima, hyvä fiilis ja se mieletön tunnelataus mikä koko yleisön keskuudessa vallitisi oli sanoinkuvaamatonta. Lauloin, hymyilin ja itkin niin paljon tuon muutaman tunnin aikana, että on vaikea kuvitella minkään muun konsertin ikinä yltävän samalle tasolle.

Elämäni ei ehkä ole juuri nyt siellä missä ajattelin sen joskus olevan kun olen 25, mutta silti on jotenkin todella vahvasti fiilis, että olen kuitenkin juuri siellä missä minun tällä hetkellä kuuluu olla. Jos en olisi, ei elämässäni välttämättä olisi näitä ihmisiä, enkä olisi oppinut monia asioita jotka olen oppinut. Olen aina uskonut siihen, että asiat menevät niin kuin niiden kuuluu mennä – tavalla tai toisella. Suunta on eteenpäin ja mieli on odottava.

Kööpenhaminasta tulossa viikonloppuna photo diary -tyylinen postaus sekä ravintolasuositus, joten pysykäähän kuulolla!

balloonbouqet1balloonbouqet3balloonbouqet5balloonbouqet8balloonbouqet13balloonbouqet11

Pictures by Reetta Vahanen

2 kommenttia artikkeliin ”JUST…HAPPY

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s