25

balloonbouqet2

Aurinkoista huomenta Riian lentokentältä, ja erityisen aurinkoista siksi että täytän tänään 25 vuotta! En ole vuosiin juhlinut syntymäpäivääni millään tavalla ja siksi onkin erityisen ihanaa viettää tämä päivä Kööpenhaminassa, jonne laskeudumme myöhemmin tänään aamulla. Illalla ohjelmassa on vielä Coldplayn Head Full of Dreams kiertueen keikka, ja seurakin on tälle yhden yön minireissulle se minulle kaikkein rakkain – tästä synttäripäivästä ei siis voi tulla mitään muuta kuin ikimuistoinen!

Pientä ikäkriisiä olen kieltämättä potenut, 25, jestas en ole enää mikään ihan nuori. Tiedän, tiedän, että nuoriahan tässä silti vielä ollaan ja lukuisia seikkailuja vielä edessä päin 🙂 Pienestä kriiseilystä ja itsensä sekä oma paikkansa etsimisestä huolimatta, otan uuden ikävuoden mukanaan tuomiensa muutosten myötä vastaan innolla!

Mutta sen pidemmittä puheitta nyt kohti Kööpenhaminaa, josta reaaliaikaisempaa päivitystä tulee varmasti Snapchattiin (tulkaahan seurailemaan sinne, @siirisaarela) sekä Instagramiin (@ssiiris). Muussa tapauksessa kuullaan jahka kotiudun takaisin Suomeen, toivonmukaan rutkasti kuvamateriaalia ja monta unohtumatonta hetkeä rikkaampana.

balloonbouqet7

Lisää näitä Reetan napsimia synttärikuvia on myös luvassa myöhemmin – täällä on niin surkea wifi etten yksinkertaisesti jaksa tapella sen kanssa yhtään pidempää, hah.

Yksi kommentti artikkeliin ”25

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s