TURUN PARAS LOUNAS

purehero1

Vaatimatonta, mutta totta.

Vaikken yleensä juuri perusta buffet ruokailusta, ja omat eväät kulkevat muutenkin mukanani suurimman osan ajasta niin silloin tällöin teen pienen hairahduksen näiden kahden asian suhteen. Kun tuollainen hetki osuu kohdalle, houkuttelen jonkun ystäväni mukaani ja suuntaan herkuttelemaan hyvällä mielellä Pure Heroon, josta saa ehdottomasti Turun (jos ei jopa koko Suomen) maittavimman lounaan.

Pure Hero tarjoaa kahvien, smoothieden, raakakakkujen ja muiden raakaherkkujen ohella lounaspöydän, joka rakentuu aina hieman erilaisista salaattisekoituksista, vihannesruuista, tahnoista ja leivästä sekä oma valintaisesta proteiinin lähteestä (vaihtoehtoina on mm.kanaa, soijasuikaleita, falafeleja ja kalaa). Ja mikä parasta, lounas ei todellakaan ole hinnalla pilattu, alle kympillä selviää!

purehero5purehero2purehero4

Lounaan ja muiden paikalla tarjottavien herkkujen lisäksi Puresta voi tilata kokonaisia kakkuja, ja kahvilan yläkerrassa järjestetään myös muun muassa raakakakku kursseja – jollaiselle olen itsekkin viime kesänä osallistunut, kursseille voin siis myös antaa lämpimät suositukset 🙂 Naapuriin on tänä vuonna avattu myös Pure Move joogastudio, jonka testaaminen on mulla kesän to do -listalla!

purehero3

Kesäherkkua! Tämä Puren jäätelö on muuten ihan syntisen hyvää – lemppari maistamistani mauista on ehdottomasti kahvi!

purehero6purehero7

Puresta saa poikkeuksetta iloista asiakaspalvelua, ja tuntuu että kiireisimmilläkään hetkillä työntekijöiden hymy ei hyydy. Siitä myös iso plussa, sillä asiakaspalvelun taso vaikuttaa ainakin omalla kohdallani suuresti siihen millainen fiilis ravintolassa asioimisesta jää.

Pure löytyy aivan Turun keskustasta, osoitteesta Eerikinkatu 7 – ja kesän kunniaksi jokirannasta, aivan Aurasillan kupeesta löytyy myös pienempi Puren kesäkahvila. Ja ainiin, jos et pääse paikanpäälle niin Puren Instagramista voi aina käydä nauttimassa silmänruuasta.

2 kommenttia artikkeliin ”TURUN PARAS LOUNAS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s