CENTRAL PARK SUNDAY

centralpark7

Suomalaisista juhannustunnelmista hieman erilaisiin sunnuntai fiiliksiin, nimittäin viime kuiseen NYCin reissuun ja rennon sporttiseen sunnuntai lookiin!

Central Park on yksi New Yorkin joka kertaisista must see kohteista; etenkin kauniilla säällä ja hyvillä kengillä tuota 3,4 neliökilometrin laajuista puistoa jaksaisi kierrellä vaikka koko päivän. Katseltavaa, kuvattavaa ja fiilisteltävää nimittäin riittää! Lisäksi paikalla on varmasti aina joku jota voi kysäistä kuvaajan rooliin, ja näin ollen ihanan matkamuisto kuvan saaminen yhdessä matkakumppanin kanssa on taattu. Alempaa löytyykin koko reissun suosikki kuvani minusta ja Jennistä – kuvien teettäminen on ollut jo pitkään to do listallani, ja tuo päätyy varmasti kehyksiin ❤

Nuo Niken Free 5.0 malliset lenkkarit olivat yksi NYCin ostoksistani, jotka pääsivät käyttöön heti reissun aikana, läpäisten kaupunkiloma käyttökokeen täysin pistein. Niken Freet ovat yleisesti ottaen olleet omaan jalkaani just eikä melkein hyvät juurikin tuollaiseen city käyttöön, juoksulenkille en ne jalassa välttämättä lähtisi, mutta kävelyyn juuri passelit. Raikas koralli tuo väriä muuten hyvin rauhalliseen asuun – tykkäänkin yleensä valita lenkkareihini sellaista väriä mitä en muuten välttämättä päälleni pukisi, joskin tällä hetkellä haaveissa on koko mustat Niket.

nikefree5centralpark3centralpark1centralpark10centralpark6centralpark5centralpark4ystävyysnikefree5.0centralpark8centralpark9

Wearing 

Pants & Shoes / Nike

Sweater / Gap

Sunglasses / Coach

Watch / Daniel Wellington

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s