NEW SHADES

celinenewaudrey.jpg

Siinä ne nyt ovat, Célinen New Audreytvärissä musta (807). Pitkään näistä haaveilin, pitkään niiden ostoa harkitsin. Tämän kevään aikana päätin ne sitten vihdoin ostaa, ja juurikin mustina siksi etten omista yksiäkään mustakehyksisiä aurinkolaseja – ja sellaisethan nyt pitää jokaisella olla, eikös?

Tämä kyseinen malli taitaa muuten edelleen olla todella suosittu, sillä tiuhasta nettikauppojen tarkistustahdistani huolimatta ne ovat olleet kokoajan loppu ihan joka paikasta. Tsekkailin myös Vestiairen, mutta jopa käytettyinä näiden löytäminen (järkevään hintaan) tuntui mahdottomalta.

Vaikeasta saatavuudesta johtuen olin siis ajatellut ostavani nämä New Yorkista, mutta siellä tajusin ettei siinä olisi ollut mitään järkeä, sillä eurooppalaisten merkkien hinnat ovat jenkeissä niin paljon korkeammalla – ja eipä tätä kyseistä väriä missään vastaan tullutkaan. Muutama viikko sitten kuitenkin tärppäsi, ja Sunglasses Shopissa oli yksi pari jäljellä ja tänään tuo pari viimein saapui luokseni.

Jenkeissä päädyin mallailemaan Célinen toista mallia, Tildaa, vaaleammassa värissä, ja olin jo haksahtaa niihin kunnes päätin pitää pääni kylmänä ja hankkia ensin ne lasit joista olin jo ostopäätöksen tehnyt. Tuo Tilda on mallina hieman kulmikkaampi, mutta sekin oli kyllä omalla naamallani tosi kiva, joten ehkäpä ne seuraavaksi mikäli olen tyytyväinen näihin!

Nyt vaan odotellaan aurinkoisia päiviä – vaikkakin snäpissä (sieltä löydyn @siirisaarela) jo naureskelin, että materiaonni on näiden kanssa sitä luokkaa että haluaisin laittaa lasit päähän satoi tai paistoi.

2 kommenttia artikkeliin ”NEW SHADES

  1. Upeat aurinkolasit 🙂 Melkein välillä harmittaa kun päädyin ostamaan preppyt näiden sijaan 🙂 Niissä vähän pienemmät kehykset. Kiva olisi pian nähdä nämä sulla ” in action” 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s