MANSIKKA-BANAANI SMOOTHIE

banaanimansikkasmoothie1

Olen tällä hetkellä todella innostunut erilaisista smoothieista – vaikkakin tämä innostus alkoi hieman kurjasti, sillä taannoin sairastamani nielun-kurkunpääntulehdus pakotti hetkellisesti melko nestemäiselle ravinnolle.

Pakastettu banaani taitaa olla yksi tämän hetken suurimmista trendeistä, eikä tosiaan suotta. Se antaa smoothielle kermaisen, hieman jäätelömäisen koostumuksen, mikä tietenkin sopii näin kesäkuuhun kuin nenä päähän. Vinkkinä; kannattaa pilkkoa banaani valmiiksi ennen pakastamista, sillä se helpottaa sen blendaamista jäisenä huomattavasti. Mansikat puolestaan lisäsin itse tällä kertaa joukkoon tuoreena, nyt kun niitä torilta saa. Pakastemarjat käyvät kuitenkin ihan yhtä hyvin!

Tuohon Foodinin kookosmannaan puolestaan tutustuin noin vuosi sitten ystäväni Ainon avustuksella, ja oi mitä herkkua se onkaan! Minun ei parane edes ostaa sitä kotiin, sillä kokisin silloin suurta kiusausta lusikoida sitä suuhuni suoraan purkista. Jos ette ole vielä maistaneet, niin etsikääpä purkki tuota nannaa käsiini ja äkkiä!

MANSIKKA-BANAANI SMOOTHIE (1 lasillinen)

1 jäinen banaani

100g mansikoita

loraus mantelimaitoa

1 rkl hamppurouhetta

1 rkl Foodinin kookosmannaa

+ koristeluun kookoshiutaleita & cashewpähkinöitä

mansikkabanaanismoothie2mansikkabanaanismoothie3

2 kommenttia artikkeliin ”MANSIKKA-BANAANI SMOOTHIE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s