KESÄSUUNNITELMIA

PUF_portsa_1

Nuorempana en ollut ikinä erityisen innoissani kesälomasta, ja vielä muutama vuosi sitten vannoin syksyn olevan lempi vuodenaikani. Viime kesäni oli kuitenkin sen verran maaginen, täynnä juuri sellaisia kesäisiä extempore hetkiä, että joudun ehkä pikku hiljaa kääntämään kelkkaani muiden kesäintoilijoiden suuntaan. Kesäkuun ensimmäinen viikko alkaa jo olla tältä vuodelta takanapäin, joten nyt jos koskaan on hyvä hetki raottaa täällä blogin puolella hieman omia kesäsuunnitelmiani! Kertokaahan toki kommenttiboksin puolella omianne!

Yhden kesäloma viikkoni pidinkin jo toukokuussa, ja toinen lomaviikko häämöttää vasta elokuun alussa. Pitkät, yhtäjaksoiset vapaat eivät kuitenkaan ikinä ole ollut juttuni, ja nautin enemmän lyhyemmistä vapaapätkistä pitkin vuotta – tähänkin kesään siis onneksi mahtuu juuri noita pieniä irtiottoja varsinaisten kesälomaviikkojen rinnalle.

Tähän kesään on kasaantunut poikkeuksellisen paljon lyhyitä reissuja, mutta mikäs sen kivempaan! Kesän ensimmäinen reissu lyötiin itseasiassa lukkoon vasta eilen, kun päätettiin Reetan kanssa lähteä yhden yön extempore reissulle Tallinnaan! Ei olla Reetan kanssa vielä yhdessä ehditty matkustaa minnekään Turun Ruissaloa pidemmälle, mutta sen verran leppoisaa seuraa tuo supermimmi on, että vakaasti uskon tämän pikapyrähdyksen olevan vasta alkua meidän yhteisille seikkailuille – molemmat kun ollaan parantumattomia maailman valloituksesta haaveilijoita.

Olen kesänlapsi, ja syntymäpäiviäni vietän heinäkuun alussa. Tänä vuonna karkaan juhlistamaan niitä yhdessä poikaystäväni kanssa Kööpenhaminaan. Rehellisyyden nimissä syntymäpäiväni eivät ole matkan varsinainen syy, mutta kun Coldplay nyt välttämättä halusi järjestää konserttinsa juuri merkkipäivänäni niin eihän moisesta voinut kieltäytyä, heh. Voi pojat miten tuota iltaa odotankaan, olen jo fiilistellyt kyseisen kiertueen muita keikkoja yhtyeen instagrammista. Rutkasti herkistelyä ja hyvää fiilistä tiedossa! Heinäkuun toinen reissu suuntautuu niin ikään Pohjoismaahan, kun lähden muutaman ystäväni kanssa tyttöjen reissulle Tukholmaan. Heinäkuulle mahtuu myös yhdet häät sekä ystäväni polttarit. Kivaa, kivaa, kivaa!

Elokuun ensimmäisenä viikkona suuntaan 4 päiväksi Müncheniin, bestikseni Jennin luokse! Ehdottomasti yksi kesäni kohokohdista. Sieltä palatessani onkin sitten kesän toiset häät: suuri kunnia ja ilo päästä todistamaan kun yksi mun suosikki pareista, Mona ja Eetu sanovat toisilleen tahdon ❤ Syyskuun alussa – jos se vielä kesään voidaan lukea – ollaan varattu poikaystäväni kanssa pidennetty viikonloppu vanhaan kotikaupunkiini Lontooseen! Mahtavaa päästä näyttämään rakkaalle ihmiselle itselleen tärkeää kaupunkia ja tuon kaupungin parhaita paikkoja.

Huh kylläpä siinä on jo isompia suunnitelmia ihan riittävästi, mutta niiden lisäksi aion toki nauttia kesän jokaisesta hetkestä. Ystävien seurasta ja pitkistä kesäilloista. Aion pyöräillä paljon, treenata ulkona mahdollisimman paljon, viedä koiria uimaan (koska se pienen koiran into uimista kohtaan on jotain sanoin kuvaamattoman hellyttävää), syödä tuoreita mansikoita kyllästymiseen asti ja toivon mukaan nauttia kauniista kesäsäästä. Haluan nauraa, nauttia, rakastaa ja kokea. Ei sillä etten näitä kaikkia asioita tekisi myös syksyllä, talvella tai keväänä, mutta onhan kesässä aina sitä jotain, jotain joka nostaa kaiken aina ihan omiin sfääreihinsä.

Jotenkin mulla on sellainen fiilis, että tästä kesästä tulee ikimuistoinen.

PUF_portsa_3

Ps. postauksen kuvat on napannut Reetta erästä työprojektiaan varten, jossa sain ilon ja kunnian toimia mallina. Vaatteet on Turkulaisesta PUF Design Marketista!

2 kommenttia artikkeliin ”KESÄSUUNNITELMIA

  1. Huikea hame! Ja vitsi, miten kivalta kuulostaa kaikki kesäsuunnitelmat 🙂 Pitäisi itsekin ruveta listaamaan kaikkea ylös, sillä kesä hujahtaa niin huomaamatta! Mulla taas on ihan ensimmäinen ”kunnon kesäloma”, jota odotan innolla. Toisaalta en tiedä yhtään, miltä tuntuu yhtäkkiä olla kuukausi ilman töitä, kun oon tottunut viimeiset X vuotta aina olemaan koko kesän töissä 😀

    Tykkää

    • Listaaminen auttaa kyllä hyvin hahmottamaan, että mitä kaikkea sitä onkaan luvassa!:-) Hih, joo se on kyllä hassua kun on oikeesti kesäloma! Pitää oppia nauttimaan siitä lomailusta, ilman sellaista jatkuvaa”pitäis varmaan olla töissä” -fiilistä :’D

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s