WAU!-HETKIÄ

Postaus toteutettu yhdessä Wau lingerien kanssa

waulingerie1

Rintaliivit, niin yksinkertainen, mutta silti niin hankala asia. Me kaikki naiset niitä käytämme, mutta ikävä kyllä liian moni meistä suomalaisnaisista käyttää itselleen väärän kokoisia liivejä: usein valitaan ympärysmitaltaan liian suuri, kun taas kuppikooltaan liian pieni liivi. Lisäksi naapurimaihimme (ja koko muuhun Eurooppaan) nähden ostamme uusia liivejä huomattavasti harvemmin, keskimäärin suomalainen nainen ostaa vain 1,7 rintaliivit vuodessa! Se on mielestäni hurjan vähän se, ottaen huomioon että kyseessä todella on jokapäiväinen käyttöesine. Yksiä liivejä käytetään myöskin näin tiuhaan käyttöön liian pitkiä aikoja, 2-3 vuotta kuluu helposti samoissa liiveissä – niistä raaskitaan luopua vasta kun ne kirjaimellisesti hajoavat käsiin.

Siinäpä hieman faktaa suomalaisten naisten rintaliivien käytöstä, faktoja jotka Wau lingerien omistaja Outi Kurvinen tomerasti kertoi minulle ja muutamalle muulle bloggaajalle alkuviikosta, kun olimme tutustumassa hänen uuteen alusvaateliikkeeseensä.

waulingerie4waulingerie2waulingerie6

Wau lingerissä uskotaan, että jokaisella naisella kuuluu olla elämässään Wau-hetkiä: laadukkaat alusvaatteet eivät vaikuta pelkästään ulkonäköön, vaan hyvin istuvat ja oikean kokoiset liivit vaikuttavat suuresti myös muun muassa ryhtiin – itsevarmuudesta puhumattakaan. Laadukkaissa, oikeankokoisissa ja hyvin istuvissa rintaliiveissä myös koko muu asu näyttää paremmalta, ja mikä tärkeintä, rinnat saavat kaipaamaansa tukea. Outi kertoikin miten usein huomaa asiakkaiden kokevan oikeita ahaa-elämyksiä, heidän huomatessaan miltä juuri heille oikeanlaiset rintaliivit tuntuvat päällä. Ne eivät siis todellakaan ole se ostos, jossa kannattaa lähteä tinkimään laadusta.

Itse olen kokenut tämän ahaa-elämyksen jo hyvin nuorena, ja olenkin jo pitkään luottanut ammattilaisten apuun alusvaateostoksissa. Waussa asiakaspalveluun panostetaan selvästi täydellä sydämellä, ja tunnelma on miellyttävän seesteinen – apua ja omaa tilaa tarjotaan asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Tuotteita puolestaan löytyy laidasta laitaan, tilanteeseen kuin tilanteeseen. Liikkeen merkeistä mainittakoon esimerkiksi tunnetuimpana hollantilainen marlies dekkers sekä ranskalainen Simone Perele – joista jälkimäiseen ihastuin henkilökohtaisesti eniten.

waulingerie3waulingerie5

Kiitos Outi & koko Waun tiimi mukavasta illasta!xx

Wau lingerie löytyy aivan Turun keskustasta, osoitteesta Yliopistonkatu 26!

2 kommenttia artikkeliin ”WAU!-HETKIÄ

  1. Rintaliivit ovat juurikin ”niin yksinkertainen, mutta silti niin hankala asia”. Hyviä rintsikoita on oikeasti ihan törkeän vaikea löytää ja niiden sovittelu vasta raskasta onkin 😀 Yllä olevissa kuvissa on kyllä kivan näköisiä yksilöitä 🙂

    Tykkää

    • Nimenomaan! Siksi onkin kiva mennä liikkeeseen jossa voi luottaa myyjän osaavan hommansa, ja etsivän puolestasi ne sinulle sopivat liivit!:-) Eikö, suurin osa on juuri niitä SP liivejä joihin itse ihastuin kovasti 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s