OUTOJA TAPOJA

denimjacket7

Meillä kaikilla taitaa olla omat hullunkuriset, oudot tapamme – niitä juttuja jotka saattavat hieman huvittaa jopa meitä itseämme, mutta jotka tekevät meistä juuri meidät. Tässä muutamia omiani:

  • Minulla on itseni kanssa ”hissisääntö”, eli sääntö siitä milloin saan käyttää hissiä kotitalossani ja milloin en. Hissin käyttö on kiellettyä kun tulen salilta tai lenkiltä, mutta saan ottaa hissin tullessani kotiin mistä tahansa muualta JOS hissi on jo valmiiksi ensimmäisessä kerroksessa.
  • Minulla on lähes sama salasana kaikkialle; tietty sana, jota sitten hieman varioin sen mukaan mitä missäkin salasanalta vaaditaan (isoja kirjaimia, numeroita, vähintään 8 merkkiä jne.). Toisinaan olen ihan pihalla siitä mikä variaatio nyt oli missäkin.
  • Tietyt sanat sanon aina väärin, vaikka tietäisin totuuden. Esimerkiksi Aladdin on minulle Alladiini, Toblerone on Toblerona ja sisilisko on sisisisko.
  • Yliarvioin aina sen ajan mitä minulta kuluu johonkin matkaan, 5 minuutin ajomatkaan saatan varata 15 minuuttia ja todellisuudessa 20 kävelymatkan taitan mielessäni 30 minuutissa.
  • Olen todella huoleton eväiden pakkaaja, tarkoittaen että harvasen päivä olen laittanut kippojen kannet kiinni huonosti tai heitän banaanin laukun alimmaiseksi jolloin se on poikkeuksetta enemmän lusikoitavaa kuin pureskeltavaa.
  • Minulla on tapana ”nuolla” huultani aina kun se on hiemankin rohtunut, tämä ei todellakaan edesauta ihon parantumista.
  • Pesen hampaani aina suihkussa käydessäni.

denimjacket3denimjacket6denimjacketdenimjacket4denimjacket7denimjacket9

Wearing

Denim Jacket / Forever 21

Pants / Oysho

T-Shirt / Gap

Sandals / Kurt Geiger

Bag / Balenciaga

Sunglasses / Coach

Necklace / Argento Vivo

2 kommenttia artikkeliin ”OUTOJA TAPOJA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s