MY FAVOURITE BREAKFAST SPOTS IN NEW YORK

Aamupala, tuo päivän tärkein ja ihanin ateria. New Yorkin lomallamme otimme kaiken ilon irti rauhallisista, täyttävistä ja herkullisista aamupalahetkistä. Puhdasta aamupalataikaa.

Olimme etukäteen merkkailleet ylös niitä juuri nyt pinnalla olevia kahviloita ja ravintoloita, joissa halusimme käydä starttaamassa päiviämme. Olemme Jennin kanssa molemmat aamuihmisiä, ja myös lomalla päivärytmimme pysyy sellaisena että herättiin aina ihan viimeistään 7 maissa, ja suunnattiin aamiaiselle heti 8 maissa. Suurin osa näistä suosittelemistani paikoista aukesikin juuri noihin aikoihin – sunnuntaisin aukioloajat saattavat vaihdella, joten ne kannattaa tsekata aina etukäteen. Me jouduttiin nimittäin hieman tappamaan aikaamme sunnuntaiaamuna, sillä oltiin liikkellä vähän liiankin aikaisin, suurin osa paikoista kun tuntui avaavan ovensa vasta 9ltä. 

Eikä muuten oltu ainoita aikaisia lintuja, etenkin ne kaikkein trendikkäimmät paikat täyttyivät jopa aamuvarhain vikkelään, joten suosittelen olemaan paikalla ajoissa, mikäli mielii saada murua rinnan alle ilman sen kummempaa jonottelua.

Two Hands/164 Mott St

twohandsnewyork2twohandsnewyork

Two Handsin smoothie bowlit ovat vilkkuneet instafeedilläni tiuhaan tahtiin, eikä turhaan. Herkkullista, trendikästä ja kauniista aseteltua ruokaa sekä ystävällistä palvelua. Viihtyisä ympäristö, ja hauska sisustus – mm.kattolamput olivat kuin pilviä! Lisäksi kahvilassa oli pieni putiikki, josta olisi voinut ostaa esimerkiksi ikioman Two Hands kahvikupin matkamuistoksi.

Chinatownin lähistöllä sijaitsi muuten paljon tällä hetkellä super suosiossa olevia ravintoloita ja kahviloita, kannattaa siis suunnata sinne päin tutkiskelemaan tarjontaa!

Bluestone Lane/30 Carmine St (&other locations)

bluestonelanenewyorkbluestonelanenewyork2

Oma suosikkini! Itse tilasin kerrassaan herkulliset overnight oatsit, eikä Jennin smoothiebowlkaan tainnut olla herkullinen ainoastaan ulkonäkönsä puolesta. Lisäksi todella hyvää kahvia, täällä juotiin varmasti reissun parhaat cappucinot.

Sisustus oli ehdottomasti Bluestone Lanen parhaita puolia; marmoripöydät, astiat ja jopa lautasliinat saivat kaikki huokailemaan ihastuksesta. Myös palvelu oli vikkelää ja ystävällistä.

The Butcher’s Daughter/19 Kenmare St (&other locations)

thebuchersdaughternewyork2thebutchersdaughternewyork

Trendikäs ravintola, jossa istuttiin pitkässä pöydässä yhdessä muiden asiakkaiden kanssa – me olimme paikalla sen verran aikaisin, että saatiin ruokailla ihan omassa rauhassamme, mutta mikäli osut paikalle ruuhka-aikaan varaudu jakamaan hetki myös tuntemattomien ihmisten kanssa, personal space ei ole kovinkaan suuri. Jenni sanoi syöneensä täällä elämänsä parhaat french toastit, eikä minunkaan avokado leivässä ollut valittamista.

Ilmapiiri oli rento ja ystävällinen palvelu, tarjoilijoita olisi voinut erehtyä luulemaan asiakkaiksi!

2 kommenttia artikkeliin ”MY FAVOURITE BREAKFAST SPOTS IN NEW YORK

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s