TGIF/THE HIGH LINE, NEW YORK

thehighlinenewyork1

Mukavaa perjantaina! Millaisia viikonloppu suunnitelmia siellä on? Itse olen vielä tänään töissä iltavuorossa ja sitten vietänkin töistä vapaan viikonlopun – luksusta!

Huomenna suuntaan eräisiin ylioppilasjuhliin, viime kerrasta onkin aikaa jo hyvä tovi. Oma sukuni on hyvin pieni, eikä tuttavapiirissä muutenkaan tunnu juhlia joka vuosi olevan, joten valkolakkien juhliminen on minulle hieman harvinaisempaa. Samalla voisin jälleen kerran kauhistella sitä, miten omista ylioppilasjuhlistani on aikaa jo 6 vuotta? Niin se aika vain rientää!

Nämä kuvat on puolestaan otettu The High Linella, josta muuten siitäkin tuntuu olevan jo pieni ikuisuus, vaikka todellisuudessa lomaalta paluusta on aikaa vasta noin viikko. The High Line on New Yorkissa, Meatpacking Districtiltä alkava (tai päättyvä), varsin vertaansa vailla oleva puisto. Paikka on omiaan niin lenkkeilyyn, kaupungin fiilistelyyn tai vaikkapa rauhaisaan kahvihetkeen, sillä sieltä löytyy useampi houkuttavan näköinen ruokakoju sekä kahvikärry. Meidän hotelli sijaitsi aivan High Linen kupeessa, joten täällä tuli vierailtua useampanakin iltana – täydellinen spotti myös kuvien ottamiseen, ja niistähän me Jennin kanssa tykätään!

thehighlinenewyork3thehighlinenewyork2newyork10thehighlinenewyork4

The High Line, Between Gansevoort Street in the Meatpacking District and West 34th Street, between 10th and 12th Avenues (several entry points)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s