LITTLE WHITE DRESS

whitedress2.jpg

Tällainen, ainakin täällä Turussa vallitseva, hellepäivä on täydellinen ajankohta julkaista nämä viime viikolla New Yorkissa otetut asukuvat – jotka ovat heittämällä yhdet lemppari asukuvistani ikinä! Vaatimatonta, mutta totta. Toisinaan on niitä päiviä kun kuvat eivät onnistu, eivät sitten niin millään, ja sitten taas on näitä päiviä kun lähes jokainen ruutu voisi päätyä blogiin. Suurta roolia kuvien onnistumisessa näytteli New Yorkin hulppeat kuvauspuitteet, sillä siellä niitä tosiaan riittää.

Täydellisen rento valkoinen kesämekko on ollut hakusessa jo hyvän tovin, ja nyt sen löydettyäni haluaisin viettää jokaisen hellepäivän se päälläni. Farkkutakki tuo asuun sopivaa kontrastia, ja take-away kahvi, noh kyllähän  siitä tulee kovin NYCimäiset fibat.

Itsehän en tällä viikolla ole vielä hellesäistä päässyt nauttimaan, sillä alkuviikko on vietetty visusti neljän seinän sisällä sairastaen. Tänään olo alkaa vihdoin olla terve, ja voimat sekä äänen täysin vienyt nielu-kurkunpääntulehdus selätetty. Juuri sopivasti pian koittavaksi viikonlopuksi!

chelseanewyork1chelseanewyork4whitedress1chelseanewyork6chelseanewyork10chelseanewyork11chelseanewyork3chelseanewyork7

Wearing

Denim Jacket / Forever 21 

Dress & Hat / Gap

Shoes / Kurt Geiger 

Bag / Balenciaga

Watch / Daniel Wellington

Sunglasses / Ray-Ban

Necklace / Argento Vivo

Pictures by Jenni Ukkonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s