FLATIRON BUILDING

newyork1flatiron2

New York on kaupunki joka on täynnä toinen toistaan kauniimpi rakennuksia – katsottavaa ja kuvattavaa todellakin riittää.

Flatiron Building, eli nimensä mukaisesti silitysraudan mallinen rakennus on varmasti yksi New Yorkin tunnetuimmista maamerkeistä. Paitsi kuvauksellisuutensa vuoksi, myös alueen loistavan ravintola tarjonnan ja yleisen eläväisyyden vuoksi suosittelen lämpimästi Flatironin kupeessa vierailemista mikäli olet matkustamassa New Yorkiin. Etenkin sellaisia hieman ”parempia” pikaruoka vaihtoehtoja ympäristöstä löytyi runsaasti, niistä ehdottomasti plussaa! Etenkin mieleeni jäivät herkulliset lounashetket  seuraavissa paikoissa: Dig InnNanooshIndikitchChop’tJust Salad sekä Fresh & Co (jonka tarjoamista quinoa bowleista kuva alempana, nam!).

Muutenkin New Yorkin ravintola -ja kahvila tarjonta on varsin vertaansa vailla, ja sieltä todella saa aina juuri sitä mitä mieli tekee. Me syötiin lähes poikkeuksetta lounasta jossain näistä yllä mainituista ketjuravintoloista, mutta useasti ne olivatkin niitä kaikkein maittavimpia ja helpoimpia vaihtoehtoja. Niissä trendikkäimmissä ja kaikkien huulilla olevissa paikoissa nimittäin sai jopa niin sanottua pikaruokaa odottaa puoli tuntia – ja sitä ennen puolituntia ennen kuin pääsit edes tilaamaan. True story, mutta olihan ne by CHLOEn kuuluisat vegaaniset burgerit pakko päästä testaamaan. Saatiimpahan jonotellessa kuitenkin kokoa melko hullunkurinen kohtaaminen täysin tuntemattomien ihmisten kanssa, ja päästiin sitä myötä juttusille melko kiinnostavalta vaikuttavien persoonien kanssa – New York se osaa aina yllättää.

Palatakseni vielä Flatironiin sekä sen ympäristöön, mainittakoon vielä että ravintoloiden lisäksi lähistöllä on runsas tarjonta erilaisia liikkeitä – eikä esimerkiksi maailman kuulu tavaratalo Macy’s sekään ole kuin lyhyen kävelymatkan päässä. Nappaa siis metro 23st pysäkille (lähimmäksi pääset N ja R -linjoille) ja nouse katutasoon haistelemaan ja maistelemaan Flatiron districin tunnelmaa!

flatironbuilding2.jpgfreshandco.jpgflatiron3

Wearing

Top & Trouser / Zara

Bag / Balenciaga

Watch / Daniel Wellington

Flatiron Building, 175 5th Ave

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s