JUNGLE GREEN

topshoptakki1

Vihreät bomber takit, onkohan kukaan voinut välttyä niiltä tänä keväänä? Itse olen vierastanut kovin muhkeita bomber takkeja, mutta nähtyäni ystävälläni tälläisen kevyemmän, ikään kuin sisätakki version olin täysin myyty.

Kesäiltoina tuo menee kevyestä takista, kun taas syksymmällä sen voi hyvin pukea kunnollisen takin alle ja jättää sitten päälleen kun riisuu ulkotakin siirtyessään sisätiloihin. Jälleen monikäyttöinen ja helposti yhdisteltävä vaatekappale.

New Yorkissa tuli vierailtua useassa sellaisessa liikkeessä jotka normaalisti kierrän mahdollisimman kaukaa, ja hyvällä menestyksellä vierailinkin. Tämän oman vihreän bomber huitulani löysin nimittäin Top Shopista – liike jossa harvoin edes käyn, sillä sen kaoottinen ilmapiiri ja liiallinen tarjonta aiheuttaa minussa yleensä vain pakokauhua.

Myöskin kauan etsimäni täydellisen rennot boyfriend farkkushortsit löysin NYCistä, ja niin ikään tuon pellava t-paidan ostin reissun aikana. Tämä olikin siis uusien vaatekappaleiden tähdittämä asu, jota kuitenkin tasapainottavat vanhat suosikki asusteet.

topshoptakki13topshoptakki4topshoptakki11topshoptakki6mulberrylily.jpgtopshoptakki9topshoptakki12topshoptakki15topshoptakki7

Wearing

Jacket / Top Shop

T-shirt & Shorts / Gap

Hat / No Brand (from a little store in Warsaw)

Bag / Mulberry

Shoes / Kurt Geiger

Watch / Daniel Wellington

Pictures by Jenni Ukkonen, edited by me

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s