ON THE TOP OF THE WORLD

topoftherock1

Kuten olen jo monesti aiemmin todennut, niin rakastan paikkoja joissa on päätä huimaavat näköalat – paikkoja joissa kirjaimellisesti tuntee olevansa maailman huipulla.

New Yorkissa Top of the Rock, eli Rockefeller Centerissä sijaiteva näköalatasanne on juuri tällainen paikka. Sieltä on loistavat näkymät ympäri kaupungin, ja ylimällä tasanteella on vieläpä käytännössä katsoen esteetön näky – ei siis laseja eikä kaltereita, loistavat kuvausmahdollisuudet siis! Lisäksi suosittelen suuntaamaan ylös hieman ennen auringolaskua, jolloin pääsee näkemään kaupungin mahdollisimman monessa erilaisessa valossa – jälleen takuuvarmasti loistavaa kuvamateriaalia.

Itse olen tainnut vierailla Top of the Rockissa jo kolmesta vai jopa neljästi, mutta tuo sieltä avautuva näkymä yksinkertaisesti on sitä luokkaa ettei siitä vaan voi saada tarpeekseen. Jos vierailet New Yorkissa ja aikasi, halusi tai budjettisi ei taivu kovin monessa nähtävyydessä vierailemiseen suosittelen ehdottomasti priorisoimaan Top of the Rockin listan etupäähän. Se on minun makuuni ehdottomasti upeampi kokemus kuin esimerkiksi Empire State Building, koska kuten tälläkin reissulla taas tuli todettua; mieluummin menet Top of the Rockiin ja näät ESB:n sieltä käsin, kuin menet ESB:hen etkä nää sitä itseään.

Hintaa lipulla on noin 30 euroa, mutta mielestäni se on melko kohtuullinen hinta ikimuistoisesta kokemuksesta ja henkeä salpaavista näkymistä.

topoftherock2topoftherock4topoftherocktopoftherock5OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAtopoftherock3topoftherock6topoftherock9.jpgtopoftherock7

Top of the Rock, 30 Rockefeller Plaza (entrance on 50th st between 5th and 6th ave)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s