BLACK AND WHITE

adidasstansmith3

Muutama kuukausi sitten ostin nämä oranssein yksityiskohdin varustetut Stan Smithit, jotka ovatkin ostohetkestään lähtien olleet kuin liimattuna jalkoihini – ne nyt vain sattuvat olemaan mukavimmat ikinä omistamani kengät!

Jo tuolloin Los Angelesissa ihastelin näitä mustavalkoisia, seepra kuosilla koristeltuja Staneja, mutta olin jo tehnyt ostopäätöksen toisesta väristä joten en halunnut viime hetkellä pyörtää päätöstäni. Viime viikolla New Yorkissa seepra pari tuli kuitenkin jälleen eteeni ja sen suurempia miettimättä päätin ne ostaa – jonkun mielestä voi olla hieman hullua ostaa käytännössä samoja kenkiä useampi pari, mutta minä ainakin mieluusti laitan rahani kenkiin jotka olen jo todennut itselleni toimiviksi.

Suunnitelmissa olikin nyt pitää tämä uudempi pari ikään kuin paremmassa käytössä, ja taas tuo jo hyvin sisäänajettu pari arkisemmassa käytössä – luultavasti päädyn kuitenkin käyttämään näitä vuoro päivin, sen kummempi kumpiakaan säästelemättä, hah.

adidasstansmith

Ostatteko te muut hyväksi havaittuja vaatteita ja asusteita useamassa värissä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s