CAN’T STOP THE FEELING

newyork2.jpg

Niin vain kului tämäkin viikko ja huomenna on aika sanoa heipat NYCille – tältä erää. Tämä on vain kerrassaan maaginen kaupunki; joka kerta jätän tänne pienen palan sydäntäni, joka kerta saan täältä mukaani niin monta uutta ja ainutlaatuista muistoa. Useamman vierailun myötä minulle on jo muodostunut tänne selkeät suosikki alueet ja paikat, mutta eläväisenä kaupunkina tämä tarjoaa aina myös niin paljon uutta nähtävää ja koettavaa. Joka kulman takaa löytyy uusi suloinen kahvila tai kuvauksellinen kadunpätkä.

Myös säät suosivat meitä koko loman ajan – mukaan toki mahtui muutama pieni sadekuuro, mutta enimmäkseen saimme nauttia auringosta. Tunnelma oli kuitenkin kokoajan niin katossa, ettei edes muutama sadepisara päässyt sitä latistamaan – olipahan syy poiketa yhdellä ylimääräisellä kahvilla.

Kuvia, vinkkejä ja fiiliksiä on kertynyt hurja määrä, joten kaiken läpikäymisessä menee tovi jos toinenkin. Kunhan vain pääsen takaisin kotiin, ja saan jetlagin selätettyä niin isken varmasti kiinni tuohon työnsarkaan. Nämä tänään nopeasti napatut kuvat halusin kuitenkin jakaa jo nyt, sillä olen hulluna tuohon parilla kympillä Forever 21:sta löytämääni farkkutakkiin. Täydellinen väri ja malli.

Fiilis on tällä hetkellä kertakaikkisen onnellinen ja kiitollinen – lomamme oli täydellinen, se oli kaikkea ja vieläkin enemmän.

newyork3newyork4newyork1

Wearing

Denim Jacket / Forever 21

Pants / Zara

Top / Arizia

Bag / Balenciaga

Shoes / Adidas

Hat / Gap

Watch / Daniel Wellington 

Sunglasses / Coach

Pictures by Jenni Ukkonen

Ps. Muistakaahan käydä tykkäämässä blogin Facebook -sivusta, päivittelen sinne aina ensimmäisenä postaukset sekä Instagram -kuvat!

2 kommenttia artikkeliin ”CAN’T STOP THE FEELING

 1. Ah, vitsi nää teidän Nycin kuvat on ihania! Tuonne on kyllä vielä päästävä 🙂 Ja tosi kiva farkkutakki! Itsekin yllätyin positiivisesti Forever21:n tarjonnasta, kun siellä nopeasti käväisin, ja löysin tosi kivan topin 🙂

  Tykkää

  • Hih kiitos Emmi – eipä teidänkään Losi kuvat kakkoseksi jää :p<3

   Oi kiva! Forever 21 on yleensä semmonen jonka kierrän kaukaa mutta näköjään sieltäkin voi tehdä kivoja löytöjä!:-)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s