NEW YORK MATKAN FIILISTELYÄ

Postaus toteutettu yhdessä Nunuco Design Companyn kanssa

nunucodesigncompanypassport1

Uskomatonta miten nopeaa tämä kevät onkaan mennyt, ja huomenna jo koittaa se päivä kun hypätään bestikseni Jennin kanssa lentokoneeseen (ensin toki hypätään toistemme kaulaan, sillä taas on kulunut liian monta kuukautta siitä kun ollaan päästy ihan livenä toisiamme näkemään <3) ja otetaan suunnaksi New York!

Itselleni tämä tuleva NYCin reissu on jo viides laatuaan, ja Jenninkin kanssa ollaan kokenut reissutiimi – takuuvarmasti on luvassa siis jälleen hulvatonta menoa, naurukohtauksilla varustettuna. Me olemme matkustajina todella samanlaisia, mieltymykset menevät yksi yhteen oikeastaan ihan kaiken kanssa.

Muutama kunnon Skypepalaveri ollaan tämän kertaisten matkasuunnitelmien tiimoilta pidetty, mutta liki 9 tunnin lento takaa sen että meillä on vielä rutkasti aikaa hioa game plan kuntoon – vaikka aika selvät sävelet meillä taitaa jo olla. Ja yleensähän ne parhaimmat asiat ja hetket tapahtuvat juuri ilman sen kummempaa suunnitelmaa.

Kunnon New York state of mindiin on auttanut virittäytymään myös juuri parahiksi ennen matkaa saaapunut paketti Nuncio Design Companylta. Ihana Kaupunkimatkailija niminen passinkuori on muuten paitsi syötävän suloisen näköinen, myös todella käytännöllinen; sisältä löytyy nimittäin hyvin tilaa myös lentolipuille ja muille tärkeille papereille.

Enää tämän päivän pitkä työvuoro ja matkalaukun pakkaus, ja sitten saa heittää lomavaihteen päälle!

nunucodesigncompanypassport2.jpg

Pictures by Reetta Vahanen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s