EASY LUNCH

lounassalaatti2lounassalaatti3.jpg

Lähes poikkeuksetta syön lounaaksi (tai vaihtoehtoisesti myöhemmin päivälliseksi, mikäli päivän treeni ajoittuu aamupäivään jolloin syön lounaaksi huomattavasti hiilihydraatti pitoisemman aterian) jotakuinkin tämä n näköisen annoksen – tosin kalaa eksyy lautaselleni hyvin harvoin ja yleisimmin tilalla on kanaa tai kalkkunaa. Muut elementit ovat kuitenkin täysin realistisia; runsaasti kasviksia ja hieman pähkinöitä. Olenkin oikea kasvisten suurkuluttaja – torilla tulee käytyä harvasen päivä. Kuten moni varmasti tietää niin torilla on huomattavasti kauppoja edullisemmat hinnat ja tuoreus on aivan eri luokkaa, vink vink. Tämän hetken suosikkini ovat retiisit!

Olen viime aikoina ollut poikkeuksellisen innoissani ruuan kuvaamisesta – etenkin Instagram on ollut kovassa käytössä inspiraation etsinnässä. Onko mitään mielialaa nostattavampaa kuin värikäs ruoka, kauniilla astioilla?

 

2 kommenttia artikkeliin ”EASY LUNCH

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s