MIDI SKIRT

reissskirt

Muutama vuosi sitten kun midi mittaiset hameet valtasivat katukuvaa olin hieman epäilevä tuota trendiä kohtaan. Pikku hiljaa aloin kuitenkin ihailemaan hieman pidempää hameen helmaa muiden päällä, mutta oman oloni tunsin midi mitassa jotenkin hassuksi – ehkä hieman mummomaiseksi, jos niin voi sanoa. Mutta kuten nämä kuvat kertovat on kelkkani tätä trendiä kohtaan kääntynyt – niin kuin monen muunkin asian kohdalla on vuosien saatossa käynyt.

En koe olevani mielipiteissäni tai mieltymyksissäni jyrkkä, vaan pyrin aina näkemään asioista monet puolet. Tämä pätee myös trendeihin. Usein vaadin vain juuri sen että saan hetken makustella asiaa, ihastella sitä muiden päällä ennen kuin itse innostun. Midi mittahan on paitsi hyvän näköinen, niin myös hurjan käytännöllinen! Etenkin näin lämpimillä ilmoilla kun sukkahousut saa jäädä suosiolla kaappiin, ei vilauttelu vaaraa pidemmässä helmassa ole.

Tämä midi hameen ympärille rakennettu asu on todella arkinen, mutta kevyemmällä yläosalla ja eri kengillä tästäkin hameesta saa huomattavasti juhlavamman kokonaisuuden. Monikäyttöisyys, asia jota arvostan vaatteissa hurjan korkealle.

Vielä kun saisi kunnon rusketuksen, niin erottuisi sääret kunnolla valkoisesta hameesta.

reissskirt6zoekarssensweaterreissskirt2reissskirt3zoekarssensweater2.jpgreissskirt7reissskirt5

Wearing

Skirt / REISS

Sweater / Zoe Karssen

Shoes / Adidas

Bag / Balenciaga

Sunglasses / Coach

Pictures by Reetta Vahanen

2 kommenttia artikkeliin ”MIDI SKIRT

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s