IHANA, KAMALA KESÄFIILIS

cat1.jpg

Tuoreita mansikoita puuron seassa, kaapin perältä esiin kaivettu kesähattu, hivenen väriä saanut iho & hikiset ulkotreenit – viime päivinä on todellakin ollut täydellinen kesäfiilis.

Aurinkoisten ilmojen myötä tuntuu, että päivät olisivat lähes loputtomia; on mahdotonta nukkua edes vapaapäivänä kahdeksaa pidempään ja vielä kymmenenkin aikaan illalla tuntuu ettei kai nyt vielä voi rauhoittua iltapuuhiin kun ulkona on niin valoisaa. Kaltaiselleni malttamattomalle luonteelle – joka olisi kokoajan menossa kaikkialle ja ei minnekään – se on ajoittain jopa hieman piinallista, sillä koen suorastaan huonoa omatuntoa jos vain olen kotona. Pitäisihän sitä vähintään olla lenkillä tai terassikahvilla ystävän kanssa. Yöunet ovat siis jääneet selkeästi omaa normaali määrääni vähemmälle, iso miinus kesäfiilikselle.

Positiivisena puolena kuitenkin se, että olen viime päivien aikana saanut aikaan ihan hurjan paljon – jopa niitä pieniä ärsyttäviä asioita jotka yleensä jäävät hoitamatta, tiedättehän niitä joiden tekemättömyys ei merkittävästi häiritse elämää, mutta jotka kokoajan kolkuttavat takaraivossa ja kummittelevat to do -listalla. Kuten eteiseen uhkaavasti kasaantuvien mainoslehtisten vieminen kierrätyspaperi laatikkoon tai sen epämääräisen ”tärkeitä papereita” sisältävän kansion läpikäyminen. Voisihan sitä vapaapäivää leppoisamminkin viettää, mutta ainakin olen saanut hiljennettyä sen korvaani tekemättömistä asioista kuiskuttelevan äänen.

Ihana aurinko, kiitos että paistat niin pitkään – niin hyvässä kuin huonossakin.

cat2.jpg

Pic by Emine Lundsten, edited by me

2 kommenttia artikkeliin ”IHANA, KAMALA KESÄFIILIS

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s