5 X WEEKEND FAVOURITES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päärynä / Yleensä syön treeniä edeltävänä välipalana riisikakkuja kera valkuaisten ja banskun, mutta tällä hetkellä torilta saa niin ihanan makeita päärynöitä että bansku on saanut hetkeksi väistyä. Kokeilkaapas slicata päärynää riisikakun päälle, on meinaan melkoisen NAM!

sainlaurentbag

Adidas Stan Smith / Miten mukavat voivat kengät olla? Viimeisen kuukauden aikana en ole juuri muuta jalassani pitänytkään, joten vakavasti harkitsen toisen parin ostamista – värin valinta onkin sitten hieman kinkkisempi homma… First world problems.

viikonloppu2.jpg

Kauniit postikortit / Ei varmastikkaan ole uutta informaatiota, että kauniit postikortit saavat sydämeni tykyttämään tavallista kovempaa. Nämä syötävän suloiset uutukaiset sain hetki sitten Nuncio Design Companylta, juuri parahiksi sunnuntain äitienpäivää silmällä pitäen.

viikonloppu.jpg

Hymyileminen / Do I need to say more? Vaikka oma mieli onkin viime viikkoina sattuneista syistä tupannut olemaan hieman maassa niin kyllä se hymyileminen, asioiden positiivisesti katsominen ja ulkona valtoimenaan paistava aurinko nostattavat mielialaa välittömästi. Better to be the one who smiled than the one who didn’t smile back!

Martin Garrix – Now That I’ve Found You / Myönnän olevani oikea biisien loppuunkuluttaja, ja saan tuon tuostakin kuittailuja läheisiltäni siitä miten innostuessani jostain kappaleesta kuuntelen sitä repeatilla viikkoja.Tällä hetkellä Spotifyssa pauhaa tämä Martin Garrixin biisi, joka todella saa viikonloppu fiiliksen nousemaan!

Mukavaa viikonloppua kaikille, nautitaanhan kauniista ilmasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s