THE PERFECT MERINO WOOL JUMPER

outfitpicture1

Olen etsinyt täydellistä mustaa merinovilla neuletta iät ja ajat, mutta vaatimukset ovat nousseet sen verran korkealla ettei mikään kokeilemani yksilö ole niitä täyttänyt. Liian lyhyt, liian kapea malli, liian erikoinen leikkaus, 3/4 hihat, ruma resori… Tiedättehän, kun oikeasti etsii jotain ei sitä varmasti löydä. Hiljattain tänne Turkuun kuitenkin avattiin COS (joka muuten on yksi suosikki vaateliikkeistäni juurikin neuleiden saralla), ja siellä poiketessani eteeni osui neule joka ruksitti kaikki boksit, ah ilon päivä! Hauskaa sinänsä, että tämä kyseinen neule on miestenosastolta, mutta mitäpäs sillä väliä on. Itseasiassa miesten vaatteet ovat yllättävän usein sen näköisiä ja oloisia, että niitä voisi vallan mainiosti ostaa omaan kaappiin useamminkin.

Pukeutumisessa on vihdoin päästy kunnolla kevät meininkiin, mutta kärsimättömänä luonteena odottelen jo shortsi ja sandaali kelejä – kun mikään ei riitä, hah. Helpotusta kesäkaipuuseen tuo kuitenkin parin viikon päässä häämöttävä ensimmäinen kesälomaviikkoni ja New Yorkin reissu. Malttamattomina jo tsekkailtiin Jennin kanssa millaista säätä New Yorkissa pitäisi olla toukokuun lopussa, ja eiköhän sinne saa ainakin ne sandaalit mukaan pakata, can’t wait!🙂

outfitpicture4outfitpicture2.jpgoutfitpicture7.jpgoutfitpicture5outfitpicture3outfitpicture6

Wearing

Leather jacket / REISS

Jumper / COS

Jeans / Crocker

Hat / Zara

Bag / Balenciaga

Sneakers / Converse

Watch / Daniel Wellington

Ring /  Saint Laurent

Pictures by Reetta Vahanen

2 kommenttia artikkeliin ”THE PERFECT MERINO WOOL JUMPER

  1. Miesten osastolta voi tosiaan tehdä hyviä löytöjä! Yksi kaverini on ihan hurahtanut Zaran miesten farkkuihin 😀 Mielestäni juuri miesten neuleissa on monesti miellyttävä leikkaus (ei mikään ladylike super slimmattu) 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s