LOS ANGELES: FLOWER MARKET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rakastan kukkia. Tuoreet kukat ovat yksi niistä pienistä arkipäiväisistä asioista,  jotka saavat minut kerta toisensa jälkeen onnelliseksi. The Original Los Angeles Flower Market oli siis minulle ehdoton vierailukohde enkelten kaupungissa, sillä miksi jättäisin väliin mahdollisuuden vaellella kukkia pursuavissa halleissa?

Nämä kukkamarkkinat ovat avoinna yleisölle aamulla ennen kuin sulkeutuvat vain sisäänostajille, tarkemmat päiväkohtaiset aukioloajat kannattaa tsekata etukäteen jotta osaa olla paikalla oikeaan aikaan. Sisäänpääsy maksaa muutaman dollarin, mutta todellakin tuon rahan arvoinen elämys.

Hinnoilla täällä ei tosiaan pröystäillä, sillä esimerkiksi kymmenen ruusun kimpun saa noin 10 dollarilla. Itse halusin napata mukaani muhkean kimpun hortensioita, vaikka tulppaanitkin kovasti nimeäni huutelivat. Valinnan vaikeus oli suuri, ja risteilinkin hallien väliä hyvän tovin hokien toistuvasti ”don’t make me choose, don’t make me choose”, hah. Ainoa harmillinen asia näin turistin kannalta oli se, ettei kimppua saanut mukanaan kotiin asti, mutta hetkellinen ilo oli silti ostoksen arvoinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMPU84111-2.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAlaflowermarket14.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Original Los Angeles Flower Market, 754 Wall St. (between 7th and 8th)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s