LOS ANGELES: SECRET GARDEN

urthcaffe2.jpg

Tästä Melrose Avenuen Urth Cafféa vastapäätä sijaitsevasta salaisesta puutarhasta luin ensimmäisen kerran Los Angeles taustatutkimustani tehdessäni Strictly Style -blogista, ja tämä on juuri yksi niistä syistä miksi rakastan blogeja: niissä jaetaan avokätisesti vinkkejä ja neuvoja.

Urth Caffé on paikallisten keskuudessa ilmeisen suosittu, sillä kellonajasta riippumatta se tuntui olevan aina ihan tupaten täynnä. Me tehtiinkin ensi visiitillämme juuri niin, että napattiin herkullisen juomat mukaamme ja suunnattiin tien yli RH sisustusliikkeeseen, ja sen katolla sijaitsevaan julkiseen puutarhaan. Tähän henkeäsalpaavan kauniiseen pikku piilopaikkaan pääsee kulkemalla liikkeen läpi, mikä kieltämättä tuntui ensin hieman omituiselta, tiedättehän, sellaiselta että olet jossain missä et saisi olla. Suosittelen kuitenkin vahvasti täällä käymään, sillä  olen varmat että kylmän matcha bobas maistui täällä vieläkin paremmalta kuin ruuhkaisassa kahvilassa.

Tämä rauhallinen aamupäivän kahvihetki oli ehdottomasti yksi lempi hetkistäni koko 9 päivän reissulla – ja kyllähän siihen kauniin lokaation, maistuvan kahvin ja lämpimän ilman lisäksi vaikutti hyvin paljon tuo kahviseurani :-)<3

MPU63952 kopio kopio.jpgMPU63947 kopio.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAMPU63964 kopio.JPGurthcaffe1.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Urth Caffé, 8565 Melrose Ave / RH, 8564 Melrose Ave

2 kommenttia artikkeliin ”LOS ANGELES: SECRET GARDEN

  1. Heips. En kauheasti seuraa blogeja, mutta Sinun blogiasi aloin lukemaan mielenkiinnolla. Olen tietoinen mielenkiinnostasi matkustamiseen ja kaikkeen muotiin, kuten pukeutumiseen, ympäristöön ja ruokaan sekä kulttuuriin. Sinulla on usein kivoja kuvia eri paikoista jossa käyt. Sinulla on tosi kivasti kirjoitettu blogi.
    T. Raija

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s