CASUAL FRIDAY

greyish6

Löydettyäni vaatekaappiini muutamat oikeasti todella hyvät farkut, en ole viime aikoina oikeen muuta päälläni pitänytkään. Yläosaksi on lähes poikkeusetta valikoitunut rento t-paita tai colleget, ja jalkaan Stan Smithit (jotka todellakin ovat maineensa veroisesti yhdet miellyttävimmistä ikinä omistamistani kengistä!). Simppeliä, mukavaa ja ainakin omaan silmääni tyylikästä arkipukeutumista.

Kuvissa näkyvät Leviksen Super Skinny -malliset farkut olin kokeillut jo Suomessa, mutta ostamisen jätin tarkoituksella vasta Losin reissulle. Tarjoushaukkana tiesin saavani ne Jenkeistä huomattavasti edullisemmin, jopa niin edullisesti, että nyt harmittaa etten ostanut useampia. Valehtelematta parhaat ikinä omistamani farkut! Ensi kuun NYCin reissulla pitäneet ostaa saman malliset farkut ainakin mustina, ja miksei myös jonain hieman keväisempänäkin sinisen sävynä – eipähän jää sitten harmittamaan, että miksi en ostanut useampia kerralla.

Viime viikonloppuna osallistuin JAS-kamerakaupan valokuvauskurssille (*kurssi saatu blogin kautta), jossa kävimme läpi muun muassa poseerauksia. Itse ainakin huomaan ja myönnän, että minulla on paljon niitä maneereita jotka tulevat esille aina asukuvia otettaessa. Päätettiinkin heti tällä viikolla Reetan kanssa yrittää hieman rikkoa niitä meille muodostuneita rutiineja, ja itse ainakin tykkään hurjasti näistä kuvista! Ihan jo vain se, että lähdettiin hieman kotikulmia kauemmas etsimään kuvauslokaatiota piristi kummasti. Jatkoa kuvaus kokeiluille ehdottomasti luvassa, sen verran paljon intoa, inspiraatiota ja intoa tuolta kurssilta sain. Suuri kiitos siis JASille sekä yhteistyökumppaneille kurssin järjestämisestä!

greyish1adidasneakersgreyish5greyish8greyish7greyish2greyish3

Wearing

Coat / SheIn

Sweater / Gap

Jeans / Levis

Bag / Balenciaga

Watch / Daniel Wellington

Pictures by Reetta Vahane

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s