LOS ANGELES: RUNYON CANYON

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aiemmin vinkkaamani Griffith observatoryn lisäksi päätimme Los Angelisin matkalla kivuta ihailemaan kaupungin siluettia, ja henkeäsalpaavia maisemia Runyon Canyonin lenkkipoluilla. Useista lähteistä asiaa tutkittuani se oli noussut must see -listani kärkisijoille, eikä tosiaan turhaan!

Kuvia tuli muuten otettua tuolta harmittavan vähän, en jotenkin yhtään keskittynyt kuvaamiseen vaan laitoin kaiken energiani ihan puhtaasti läsnäolemiseen. Näköala oli nimittäin yksi niistä jonka halusin imeä itseeni juuri siinä hetkessä, eikä omilla aloittelijan taidoilla kameran asetusten säätäminen olisi edesauttanut tuota missiota. Onneksi edes muutama otos tuli räpsittyä muistoksi.

Me aloitettiin kipuaminen eteläiseltä portilta, Fuller Avenuen päästä – pohjoinen sisäänkäynti sijaitsee Mulholland Drivella. Patikkareittejä on ilmeisesti eri tasoisia, mutta me emme juuri kylttejä katselleet vaan lähdimme ihan summan mutikassa talsimaan jotakin polkua pitkin. Valitsemamme reitti tuntui sopivan haastavalta, mutta samalla mukavan leppoisalta – nappi valinta siis, minkä tasoinen ikinä olikaan. Olimme suunnitelleet päivämme niin, että suunnattiin lenkille heti aamiaisen jälkeen, mikä osottautuikin loistavaksi ajankohdaksi. Aamu yhdeksän aikaan keskellä viikkoa, paikalla ei tuntunut olevan porukkaa mitenkään älyttömän paljoa. Satunnaisia koiranulkoiluttajia ja muita aamulenkkeilijöitä, mutta suurempia turistiryhmiä ei tiellemme osunut. Maisemia ja säätä sai siis fiilistellä ihan kaikessa rauhassa.

Auringon paistaessa, ylämäkeen kivutessa hiki tuli helposti pintaan ja hymy kasvoille – aktiviteetti minun makuuni. Ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka maisemista, ulkoilmasta ja liikunnasta nauttiville!

runyoncanyon2.jpgrunyoncanyon8.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERArunyoncanyon.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Runyon Canyon, 2000 N Fuller Ave.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s