NDC

Postaus toteutettu yhteyistyössä Nunuco Design Companyn kanssa 

nunucodesigncompany9

Kaikki minut tuntevat tietävät miten paljon rakastan kauniita postikortteja, vihkoja ja muuta paperitavaraa, niimpä olinkin suunnattoman iloinen kun Suomalainen Nunuco Design Company kysyi halukkuuttani pieneen yhteistyöhön.

NDC:n kauniit tuotteet ovat tulleen minulle jo tutuiksi lukuisilla seuraamillani Instagram -tileillä sekä ystävieni käytössä. Värit ja kuosit ovat niin suloisia, että niiden ihastelemisesta tulee kerrassaan hyvälle tuulelle! Ainakin minulle tällaiset pienet asiat tekevät arjesta mieluisampaa, ja juuri se onkin yksi brändin tavoitteista: tuoda iloa ja inspiraatiota jokapäiväiseen elämään. Tuotteidensa ohella myös NCD:n nopea ja huikea menestystarina todella inspiroi, sillä vain muutamassa vuodessa se on kasvanut maailman laajuisesti tunnetuksi ja seuratuksi brändiksi.  Siitä saa valtavasti innostusta myös omaan tekemiseensä, sillä jos jotain, niin todella ihailen ihmisiä jotka pistävät asiat tapahtumaan!

Tällä hetkellä Nunucon valikoimista löytyy iPhonen suojakuoria (jos minulla edelleen olisi käytössäni iPhone siinä olisi ehdottomasti Nunucon kuoret!), kalentereita, passinkuoria, muistikirjoja sekä kortteja.

nunucodesigncompanu5

Kukkatarha Day PlannerMarmori NotebookRakkaus Greeting Card &

Persikka Greeting Card

nunucodesigncompany4nunucodesigncompany1

Kalenterin olin tällä vuodelle ehtinyt hommata jo aikoja sitten, mutta tämä kauniilla kukkakuosilla koristeltu päiväkirjamainen suunnitteluvihko on oiva lisä varsinaisen kalenterin rinnalle: kuuden kuukauden mittainen päivyri ei sisällä päivämääriä vaan sitä voi käyttää elämänsä organisoimiseen oman mielensä mukaan. Inhottavimpienkin asioiden tekeminen tuntuu vähintään hitusen miellyttävämmältä, kun ne löytyy to do -listalta kauniista vihosta.

Klassisempia muistikirjoja Nunucolta löytyy useassa eri kuosissa, joista itseäni eniten viehätti tämä trendikäs marmorimainen kaunokainen. Kortteja löytyy myös laaja valikoima, niin laaja että tälläinen #postcardlover oli aivan sydänsilmä -emojina niitä selatessaan. Esimerkiksi Well Done -kortti sopii loistavasti annettavaksi tänä keväänä koulunsa lopettaville.

nunucodesigncompany3nunucodesigncomoany7nunucodesigncompany6

Omilla sivuillaan NDC muuten kuvaileekin täydellisen ”Nunuco tytön” olevan iloinen, huoleton ja elämää rakastava tyyppi, ja noita kaikkiahan pyrin päivittäin olemaan ❤

Pictures by Reetta Vahanen

2 kommenttia artikkeliin ”NDC

  1. Noita muistikirjoja on kyllä tullut ihasteltua yhdellä jos toisella instatilillä (esim sinun, heh). Aivan ihania! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s